Myymälät työpaikkana

Nautitko asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä?

Tokmannilla on Suomessa laaja, lähes 200 myymälää kattava myymäläverkosto. Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä sekä helpottavat asiakkaan elämää. Huolehdimme myymälöiden siisteydestä sekä ostosten teon helppoudesta ja mukavuudesta. Myymälä on monipuolinen ja täynnä toimintaa oleva työympäristö. Toteutamme myymälöissämme runsaasti kampanjoita ja muita myynninedistämistehtäviä. Laajan tuotevalikoimamme johdosta myymälätyöskentelyssä pääsee hyödyntämään monipuolisesti niin opinnoissa, työelämässä kuin harrastustenkin kautta kertynyttä osaamista ja etsimmekin joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä. Työvuoroja meillä on tarjolla myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti.

Kassamyyjän työ on yksi yrityksemme tärkeimmistä tehtävistä. Katso videolta mitä Raj ja Karita kertovat työstään myymälässä.

 

 

Kassamyyjänä olet tärkein kontakti asiakkaisiimme ja edustat Tokmannia työssäsi. Meillä myymälätyöntekijät tekevät monipuolisesti myymälän töitä eli palvelevat asiakkaita ystävällisesti kassalla ja muualla myymälässä, hyllyttävät tavaraa tehokkaasti, rakentavat asiakkaita innostavia esillepanoja ja ovat mukavia työkavereita. Tehtävässä tarvitaan iloista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja sekä ripeää ja järjestelmällistä työotetta. Työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään voimaa, liikkuvuutta ja erinomaista fyysistä kuntoa. Tavallisen työpäivän aikana myymälätyöntekijä kävelee yli 10 000 askelta ja kassan läpi kulkevista tavaroista painavimmat painavat yli kymmenen kilogrammaa. Työssä nosteltavista painavista tavaroista hyviä esimerkkejä ovat 25 kilogramman säkki auringonkukansiemeniä tai eripainoiset multasäkit, joita myymälöissä keväisin nostellaan ja kannetaan. Myymälässä siirrellään käsipumpulla myös raskaita lavoja, joiden paino voi olla yli tuhat kilogrammaa.

Lue kassamyyjä Igballe Gerxhalijan uratarina tästä.

 

Kokemuksen karttuessa voit toimia osastovastaavana.  Katso Sannan osastovastaavan työstä kertova video.

 

 

Osastovastaavan työssä vastaat tietystä osastosta. Olet tärkeässä roolissa tukemassa myymäläpäällikköä myymälän toiminnoissa sekä päivittäisten asioiden johtamisessa. Työhösi kuuluu normaalin myymälätyön ohella myös esimerkiksi hyllysaatavuuden varmistamista, asiakaspalvelun kehittämistä, henkilöstön motivointia ja työtehtävien organisointia.

 

Myymäläpäällikkö on koko myymälän esimies ja isoimmissa myymälöissä hänellä voi olla apulaismyymäläpäällikkö tukenaan. Myymäläpäällikkömme Toni kertoo videolla lisää työstään.

 

 

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön. Lue myymäläpäällikkömme Jaanan uratarina tästä.

Kiinnostuitko työstä Tokmannin myymälöissä? Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Monen tokmannilaisen urapolku etenee myymälässä haastavampiin tehtäviin, ja työnkierto on myymälöissä normaali käytäntö. Halutessasi voit hakeutua Tokmannin sisällä myös muihin tehtäviin, kuten esimerkiksi Mäntsälän pääkonttorille tai logistiikkakeskukseen.