Myymälät työpaikkana

Nautitko asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä?

Tokmannilla on Suomessa laaja, lähes 200 myymälää kattava myymäläverkosto. Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä sekä helpottavat asiakkaan elämää. Huolehdimme myymälöiden siisteydestä sekä ostosten teon helppoudesta ja mukavuudesta. Myymälä on monipuolinen ja täynnä toimintaa oleva työympäristö. Toteutamme myymälöissämme runsaasti kampanjoita ja muita myynninedistämistehtäviä. Työvuoroja meillä on tarjolla myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti.

Kassamyyjän työ on yksi yrityksemme tärkeimmistä tehtävistä. Olet tärkein kontakti meidän asiakkaisiimme ja edustat Tokmannia työssäsi. Meillä myymälätyöntekijät tekevät monipuolisesti myymälän töitä eli palvelevat asiakkaita iloisesti kassalla ja muualla myymälässä, hyllyttävät tavaraa tehokkaasti, rakentavat innostavaa myymälämarkkinointia ja ovat ystävällisiä työkavereita. Tehtävässä tarvitaan iloista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja sekä ripeää ja järjestelmällistä työotetta. Työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään voimaa, liikkuvuutta ja erinomaista fyysistä kuntoa. Tavallisen työpäivän aikana myymälätyöntekijä kävelee yli 10 000 askelta ja kassan läpi kulkevista tavaroista painavimmat painavat yli kymmenen kilogrammaa. Työssä nosteltavista painavista tavaroista hyviä esimerkkejä ovat 25 kilogramman säkki auringonkukansiemeniä tai eripainoiset multasäkit, joita myymälöissä keväisin nostellaan ja kannetaan. Myymälässä siirrellään käsipumpulla myös raskaita lavoja, joiden paino voi olla yli tuhat kilogrammaa.

Kokemuksen karttuessa voit myös toimia osastovastaavana. Lue kassamyyjä Igballe Gerxhalijan uratarina tästä.

Myymäläpäällikkö on koko myymälän esimies ja isoimmissa myymälöissä hänellä voi olla apulaismyymäläpäällikkö tukenaan. Lue myymäläpäällikkö Ville Järvisen uratarina tästä.

Kiinnostaako työ Tokmannin myymälöissä? Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Monen tokmannilaisen urapolku etenee myymälässä haastavampiin tehtäviin, ja työnkierto on myymälöissä normaali käytäntö. Halutessasi voit hakeutua Tokmannin sisällä myös muihin tehtäviin, kuten esimerkiksi Mäntsälän pääkonttorille tai logistiikkakeskukseen.