Benecos

Natural CC Concealer

849
Tuotenro
4260198094267
Benecos Natural CC Concealer Peitevoidepaletti sisältää neljä erisävyistä peitevoidetta, joilla voit korjailla ihon pieniä virheitä. Voit tasoittaa ihon sävyä, peittää ihon epätasaisuuksia, heijastaa vastavaloa sekä hyödyntää vastavärejä. Korjaus- ja peitesävyjä voidaan sekoittaa keskenään. Vegaaninen. Pakkauskoko 6 g.

Neljä eri sävyä:
 • Beige - häivyttää tummia silmänalusia
 • Roosa - häivyttää pigmenttiläiskiä, myös tarvittaessa silmänalusille
 • Violetti - kirkastaa ihon sävyä
 • Vihreä - neutralisoi ihon punoitusta ja verisuonia.

  Käyttöohje: Käytä voidetta epätasaisuuden päälle, ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen. Voit myös lisätä voidetta meikin päälle tarpeen mukaan. Levitä sormin tai siveltimellä. Sekoita sävyjä tarpeen mukaan keskenään.

  BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka mm. suosii vastuullista toimintaa, käyttää luonnollisia, luomulaatuisia raaka-aineita, ei testaa tuotteita eläimillä sekä pyrkii aiheuttamaan mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle tuotteiden tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana.
  BDIH sertifioidut Benecos-tuotteet eivät sisällä parafiinia, mineraaliöljyjä, silikonia, parabeeneja, synteettisiä emulgaattoreita ja niiden johdannaisia (PEG/ PEG-johdannaiset), synteettisiä hajusteita tai väriaineita

  Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta..