Tok Garden

Oksasakset, alasinmalli, ergonominen kahva

899
Tuotenro
6438114820384
Oksasakset ovat jokaisen puutarhanhoitajan perustyökalu. Oksasaksilla poistat helposti pensaista ja pihan pienistä puista kuolleet oksat ja kuihtuneet kukinnot, karsit alaoksat ja siistit puutarhan ilmeen.

Tok Gardenin alasinmalliset oksasakset ovat tukevat ja jämäkät mutta kevyet ja mukavat käyttää. Alasinmallisissa oksasaksissa on yksi leikkaava terä, joka laskeutuu alasimen päälle ja leikkaa kevyesti mutta tehokkaasti myös paksuja, kuivia ja kovia oksia.

  • kevyet ja ergonomiset
  • kahva pehmeää korkkijäljitelmää
  • alasinmalli sopii kuivan ja kovan puun leikkaamiseen

    Oksasaksissa on ergonominen muotoilu, minkä ansiosta sakset istuvat mukavasti käteen ja niiden käyttö on vaivatonta. Saksien kahvaosa on miellyttävän tuntuista, luistamatonta ja pehmeää korkkijäljitelmää. Saksista saa hyvän ja pitävän otteen.

    Tok Garden -oksasaksissa on erittäin käytännöllinen kaksiportainen terän aukeamiskulman säätö: sakset voi säätää käden koon tai oksan paksuuden mukaan. Terän turvalukitus estää terää aukeamasta vahingossa, mikä parantaa oksasaksien turvallisuutta. Oksasaksien terät ovat kestävää, osittain mustaksi pinnoitettua hiiliterästä.