Tok Garden

Oksasakset, ohileikkaavat, ergonominen kahva

Tarjoushinta 629 Normaalihinta 899
Tuotenro
6438114820377
Tarjous voimassa 1.9.2019 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
-30%
Oksasakset ovat jokaisen puutarhanhoitajan perustyökalu. Oksasaksilla poistat helposti pensaista ja pihan pienistä puista kuolleet oksat ja kuihtuneet kukinnot, karsit alaoksat ja siistit puutarhan ilmeen.

Tok Gardenin ohileikkaavilla oksasaksilla leikkaaminen sujuu helposti, kevyesti ja tehokkaasti. Ohileikkaavissa oksasaksissa on kaksi toistensa ohi leikkaavaa terää, jotka katkaisevat hyvin ja jättävät siistin leikkuujäljen. Ohileikkaavat oksasakset soveltuvat erityisesti tuoreen puun leikkaamiseen.

  • kevyet ja ergonomiset
  • kahva pehmeää korkkijäljitelmää
  • ohileikkaavat: sopivat erityisesti tuoreelle puulle

    Oksasaksissa on ergonominen muotoilu, minkä ansiosta sakset istuvat mukavasti käteen ja niiden käyttö on vaivatonta. Saksien kahvaosa on miellyttävän tuntuista, pehmeää ja luistamatonta korkkijäljitelmää. Saksista saa hyvän ja pitävän otteen.

    Oksasaksien terät ovat kestävää, osittain mustaksi pinnoitettua hiiliterästä. Terissä on erittäin näppärä kaksiportainen terän aukeamiskulman säätö: sakset voi säätää sopiviksi käden koon tai oksan paksuuden mukaan. Terän turvalukitus estää sitä aukeamasta vahingossa, mikä parantaa oksasaksien turvallisuutta.