Cura Pearl

Painopeitto 13 kg/ 150 x 200 cm, vaaleanharmaa

21900
Tuotenro
7350013891021
Miellyttävän painon tunteen antava Cura-painopeitto sopii kaikille, mutta on oiva ratkaisu erityisesti huonoista unista erilaisista lääketieteellisistä syistä kärsiville. Myös ahdistuneisuus, levottomuus ja stressi heikentävät unta - turvallisen tuntuinen painopeitto auttaa nukkumaan paremmin ja heräämään virkistyneempänä. Paino, paine ja ympäröivä vaikutus antavat keholle paljon positiivista tunteita, jotka auttavat parantamaan unen laatua. Painopeitto ympäröi sinut kuin lempeä halaus ja vapauttaa näin kehossa omia hyvänolon hormoneja, jotka rentouttavat ja rauhoittavat ja näin mahdollistavat paremmin nukutun yön. Painopeitto sopii käytettäväksi sekä tavallisena peittona sekä torkkupeittona. Ulkokankaan materiaali on 100 % puuvillaa ja polyesteri-täytteen ruutuihin on ommeltu pieniä piihelmiä. Painavan täytön ansiosta peitto muotoutuu kehon liikkeiden mukaan ja antaa jatkuvan kosketuksen tunteen. Peiton koko on 150 x 200 cm, paino 13 kg. Väri vaaleanharmaa.

Cura of Sweden-painopeittoja on saatavilla eri painoisina, joista voit valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan: 3 kg, 5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg sekä 13 kg.
Suositus oikean painoiselle painopeitolle: Valitse peitto, joka vastaa 10-15 % omasta painostasi. Esimerkiksi jos painat 70 kg, valitse painopeitto, jonka paino on 7-9 kg. Voit myös valita yksilöllisesti sinulle mukavimmalta tuntuvan painon.

Pesuohje:

  • Konepesu 60 asteessa - Huomioi koneen painorajat!
  • Ripustuskuivaus
  • Rumpukuivaus kielletty
  • Valkaisu kielletty
  • Silitys kielletty
  • Suositellaan pesupussia.


Huom! Mikäli sinulla on ongelmia sydämen tai keuhkojen kanssa tai jos sinulla on DBS, heikentynyt lihasvoima tai taipumus saada painohaavaumia, CURA of Sweden suosittelee, että käännyt ensin lääkärisi puoleen ennen kuin käytät painopeittoa. Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille ilman lääkärin suositusta.