Fiskars

Pensassakset SmartFit™ HS86, teleskooppikahvat

4890
Tuotenro
6411501148001
Teleskooppivartiset, jämäkät Fiskars SmartFit™ -pensassakset ovat ihanteellinen työkalu korkeidenkin pensasaitojen leikkaamiseen, siistimiseen ja muotoiluun. Kahvojen pituutta voi säätää, minkä ansiosta sakset ulottuvat erinomaisesti sekä korkealle että matalalle ja leikkaaminen sujuu helposti ja vaivattomasti.

Fiskars SmartFit™ -pensassaksien jämäkät ja terävät, karkaistusta hiiliteräksestä valmistetut terät tekevät aidan muotoilusta ja leikkaamisesta todella helppoa. Leikkaavan terän tarttumaton pinnoite parantaa leikkaustulosta entisestään.

  • teleskooppisesti säädettävä kahvojen pituus
  • terävät ja vahvat terät
  • kevyet ja mukavat käyttää

Kahvojen pituutta voi säätää helposti varren oranssien nuppien avulla. Näin saat parhaan mahdollisen otteen ja työskentelyasennon leikkauskohteesta riippumatta. Pensassaksien FiberComp™ -materiaalista ja alumiinista valmistetut kahvat tekevät niistä erittäin kevyet ja siksi miellyttävät käyttää. Kädensijojen pehmeä SoftGrip™ -materiaali lisää käyttömukavuutta.

Pensassaksien teleskooppikahvat voi säätää 68 cm:stä 93 cm:iin asti. Näin yletyt helposti sekä ylös että alas, ja kaikenkokoisten pensaiden leikkaaminen sujuu kuin tanssi.