Lip-Lap Laiturit

Pikkulikka-pylväslaituri, pituus 4,76 m, pylväspituus 100 cm

20000
Tuotenro
6438114510612
Lip-Lap Pikkulikka on turvallisen tukeva ja suosittu pienen koon pylväslaituri. Se voidaan asentaa hyvinkin erityyppisiin rantoihin, kunhan veden syvyys laiturin päässä on enimmillään 2 metriä.

Säädettävät ja hyvin pohjaa vasten asettuvat kannatinpylväät

Kannatinpylväiden sisäpuolella olevan nostomekanismin ansiosta laiturin korkeutta voidaan helposti säätää vedenpinnan korkeuden mukaan. Nostomekanismi perustuu pylvään sisällä hahlossa liikkuvaan ketjunostimeen. Korkeutta säädetään kätevästi kammella.

Pylväiden alapäissä on isot nivelletyt tassut (60 x 60 cm), jotka asettuvat pohjan mukaan ja kannattavat laituria vaikka pohja olisi pehmeämpikin.Tämä tekee Pikkulikka-pylväslaiturista erittäin tukevan ja sopivan myös tuuliseen rantaan. Laituri ei vaadi erillistä ankkurointia.

Voit valita omaan rantaasi parhaiten sopivan pylväspituuden. Nyrkkisääntö sopivan pituuden valitsemiseksi on tämä: veden syvyys laiturin päässä korkean veden aikaan + 0,5 metriä. Toimitukseen kuuluu kaksi pylvästä. Pylväiden materiaalina on käytetty meriveden kestävää alumiinia sekä ruostumatonta terästä ja kuumasinkittyä terästä.

Puuosat kahtena elementtinä

Kuljetuksen helpottamiseksi puuosat toimitetaan kahtena elementtinä, päätyosa ja käyntisilta erillään. Päätyosan koko on 1,16 x 2,04 m, käyntisillan koko 0,84 x 3,6 m.

Kansi ja runko ovat painekyllästettyä puuta. Puutavaran värinä on joko vihreä tai ruskea; väri määräytyy varastotilanteen mukaan, sitä ei voi valita laituria tilattaessa.

Mainio mökkilaituri monenlaiseen rantaan

Lip-Lap Pikkulikka -pylväslaituri sopii mainiosti mökkilaituriksi, jolta pääsee mukavasti uimaan. Laiturin kompaktista koosta huolimatta sen päätyyn mahtuu hyvin penkki sekä uimaportaat (eivät sisälly hintaan).

Toimitusaika 2-4 viikkoa

Laituritoimitus sisältää painavia yksittäisiä elementtejä, joten toimitusta vastaanottamaan tarvitaan kaksi henkilöä.