Philips Hue

Pillar-spottivalaisin 2 x 5 W + kaukosäädin

13890
Tuotenro
8718696159286
Philips Hue Pillar -spottivalaisimen valoa voit säätää mukana tulevalla himmenninkytkimellä – saat aina tilanteeseen sopivan valaistuksen, halusitpa sitten viileän valkoista lukuvaloa tai rauhoittavan lämmintä tunnelmaa. Kytkimeen on ohjelmoitu valmiiksi neljä valaistustilaa eri värilämpötiloin.Voit esimerkiksi käyttää aamuisin kirkkaan päivänvalon kaltaista valoa piristyäksesi ja illalla lämpöisempää valoa rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Pillar-spottivalo kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmään yhdistetyn Pillar-spottivalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan.

Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

  • Philips Hue White Ambiance Pillar -spottivalo 2 x 5 W (max. 2 x 50 W)
  • Mukana toimitettavien lamppujen teho 5 W; lampun maksimiteho 50 W; kanta GU10
  • Valaisimen mitat (k x p x l) 12 x 19,3 x 10,3 cm, paino 1,7 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.