Philips Hue

Pillar-spottivalaisin 5,5 W valkoinen

5790
Tuotenro
8718696159323
Valitsemalla kotiisi tunnelmallisen Pillar-kohdevalaisimen voit hallita valaistusta helposti vuorokauden ympäri. Pillar-kohdevalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Pillar-kohdevalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa. Himmentimellä voit valita oikean valon rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen.

Pillar-kohdevalaisin on laadukas, kestävä ja hyvällä maulla suunniteltu.

  • Philips Hue White ambiance Pillar -kohdevalaisin 5,5 W
  • Korkeus 12 cm, pituus 10,3 cm, leveys 10,3 cm
  • Paino 1,195 kg
  • Lamppu: GU10 (sisältyy pakkaukseen)
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.