FightBack

Pistehanskat

2695
Tuotenro
6430062510386
Pistehanskaharjoittelu auttaa kehittämään iskutekniikkaa, nopeutta ja osumatarkkuutta. Mukavat, topatut, kestävät ja muodoltaan kaarevat pistarit mahdollistavat nopeiden iskuyhdistelmien vastaanottamisen helposti, turvallisesti ja käsiä liiaksi rasittamatta.

FightBack-pistehanskat sopivat niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin kamppailulajien harrastajien harjoituksiin. Materiaali on kestävää keinonahkaa. Yksi koko.

  • Hanskan koko 19 x 26 x 12,5 cm
  • Paino 0,2 kg
  • Materiaali keinonahkaa (PU)
  • Mukana säilytyspussi.

    FightBack-brändi sai alkunsa freestylelaskija Pekka Hyysalon vakavasta loukkaantumisesta rinteessä sekä siitä seuranneesta raskaasta ja pitkästä kuntoutuksesta. Hyysalon sitkeä ”taistelu takaisin” on inspiroinut monia samanlaisten ongelmien kanssa kamppailevia.

    FightBack-organisaatio haluaa tukea urheilijoita, joilla on vakavia päävammoja. Brändin kuntoiluvälineet sopivat kaiken tasoisille liikkujille aina kotikuntoilusta ja kuntoutuksesta ammattimaisempaan urheiluun. Tuotteet sisältävät kuvalliset harjoituskortit, jotka innostavat kuntoilemaan, motivoivat tavoitteiden saavuttamisessa sekä opastavat harjoittelemaan oikein.