Kiilto

Puhdistusaine 1 l Apilankukka

255
2,55 €/L
Tuotenro
6417964786019
Kiilto Yleispuhdistusainetiiviste Apilankukka. Kiilto Kodinpuhdistajilla pidät koko kotisi siistinä ja raikkaana, sillä voit käyttää sitä kaikille kodin kosteutta ja pyyhintää kestäville pinnoille. Kiilto yleispuhdistusaineista löytyy oma suosikkisi, etsitpä sitten miedosti tuoksuvaa Kodinpuhdistajaa tai tuoksutonta Airia. Kodinpuhdistajat ovat helppokäyttöisiä, niitä ei tarvitse huuhtoa pois pinnoilta, ja ne jättävät kodin miellyttävän raikkaaksi ja puhtaaksi. Puhtaaseen kotiin on mukava tulla ja kutsua vieraitakin! Pakkauskoko 1 litra, josta saat 200 litraa valmista pesuliuosta.

Kiilto Yleispuhdistusaine Apilankukan tuoksu muistuttaa raikkaasta kevättuulesta ja kukkakedoista pellonreunalla, jossa apilankukat heiluvat hiljaa tuulen mukana. Kiilto Kodinpuhdistaja Apilankukka jättää kotisi puhtaan raikkaaksi.

Kiilto Kodinhoitotuotteet valmistetaan KiiltoCleanin Hankasalmen tehtaassa, Jyväskylän kupeessa. Niille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteen kotimaisesta valmistuksesta. Tuotteella on myös Joutsenmerkki.