Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Väriloistoa ja mukavuutta naisille ja leikki-ikäisille lapsille

Paola Suhosen ja Tokmannin välinen, menestykseksi osoittautunut designeryhteistyö jatkuu peräti kuuden kuosin eksklusiivisella mallistolla. Naisten 11 vaatteen mallistoon kuuluvat Circus Star -kuosin mustanharmaa Nora-mekko, Night Flower -kuosin siniset Anita-pusero ja Viola-tunika sekä Firebird-kuosin punaiset Luisa-tunika ja pitkähihainen Mai-pusero. Mallistokokonaisuutta täydentävät mustat Erica-housut, bambiaiheinen neule sekä neljä punaista yöasua: Kehrä-kuosin Sofia-yöpaita ja Mirjam-aamutakki sekä Kehrä- ja Copper Chain -kuosien Anni-yöpaitulit. Leikki-ikäisten mallistossa nähdään vaaleanpunaista Rescue Dog -kuosia sekä punaista Firebird-kuosia. 

Suomalaista huippumuotia edullisin hinnoin

Designeryhteistyö Suhosen ja Tokmannin välillä on jatkunut jo yli kahden vuoden ajan. Tokmannille yksinmyyntiin tuodaan vuosittain kuusi erilaista Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallistoa. Jokainen malliston tuote suunnitellaan ja mitoitetaan Suomessa, jotta ne olisivat juuri suomalaisille asiakkaille sopivia. Mallistoissa nähdään myös useita sellaisia Ivana Helsingin asiakkaiden toivekuoseja sekä Paula Suhosen omia suosikkeja, joita ei ole enää saatavilla mistään muualta.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki tarjoaa helposti yhdisteltäviä trikoovaatteita, jotka toimivat niin pikkujouluissa kuin toimistollakin. Leiskuvilla kuoseilla asuun kuin asuun saa näyttävyyttä, mutta halutessaan asukokonaisuuden voi rauhoittaa yksinkertaisemmalla ylä- tai alaosalla.

Uusi Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto saapuu Tokmannin myymälöihin ja verkkokauppaan asteittain loka-marraskuun 2019 aikana.


Rajaa hakutuloksia
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 39,95 € ja yli Poista tämä tuote
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.