Vegeway

Pure Sunflower 250 g vegaaninen proteiinijauhe

700
28,00 €/KG
Tuotenro
6430051519635
Proteiinipitoinen auringonkukansiemenjauhe on helppo ja luonnollinen tapa lisätä proteiinia ruokavalioosi. Täysin vegaaninen auringonkukkaproteiinijauhe soveltuu monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Voit lisätä sitä sellaisenaan puuroon, salaattiin tai smoothien joukkoon tai sekoittaa sitä lempireseptiisi.

Proteiini edistää lihasmassan säilymistä ja kasvua. Erityisesti kasvisruokavaliota noudattavien on hyvä kiinnittää huomiota proteiinin saantiinsa. Lisäämällä kasviperäisiä proteiinilähteitä voit nauttia monista lempiannoksistasi terveellisemmin, samalla lisäten päivittäistä proteiininsaantiasi.

Auringonkukansiemenproteiinijauhe on myös hyvä ravintokuidun lähde, ja jauheessa on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Annostus:
Voit käyttää jauhetta leipomiseen ja ruoanlaittoon tai lisätä 1-3 tl jauhetta puuroihin, pirtelöihin, jogurttiin. Korkean proteiinipitoisuuden vuoksi jauhetta voi käyttää liikuntasuorituksen aikaiseen palautumisjuomaan. Aikuisten tulisi käyttää öljykasvien siemeniä enintään kaksi ruokalusikallista päivässä, siemenlajeja vaihdellen. Raskaana olevien ja imettävien ei tulisi käyttää öljykasvien siemeniä, mutta pienet määrät siemeniä esimerkiksi leivissä eivät ole haitaksi. Imeväisikäisten ruoissa öljykasvien siemeniä ei tule käyttää. 1­-6-vuotiailla suositeltu käyttömäärä on enintään yksi ruokalusikallinen päivässä siemenlajeja vaihdellen.

Gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton. Pakkauskoko 250 g.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.