Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Pusero Milla

2495
Tuotenro
6419860037721
Tokmanni tekee designeryhteistyötä Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin kuuluvan Paola Suhosen kanssa, ja Suhosen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saatavana yksinoikeudella vain meiltä. Mallisto on saanut vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä ja helposti asusteilla muunneltavia, ja materiaalit helppohoitoisia ja kauniisti laskeutuvia. Nordic Tricot by Ivana Helsinki on vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle – suunnittelijanaan rohkea, osaava ja itsenäinen suomalainen nainen.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston mustavalkoinen Milla-kangaspusero hurmaa nostalgisen retrohenkisellä mutta silti ajattomalla lookillaan. Puseron viehättäviä detaljeja ovat trendikäs printtikuvio, kulmikas pääntie sekä kauniisti levenevät kellohihat.

Puseron yläosassa on edessä ja takana poikkileikkaus, jonka laskokset sekä levenevä helma antavat puserolle mukavaa väljyyttä ja runsautta. Helma on alareunastaan pyöristetty. Materiaalilta pusero on joustavaa kangasta.

  • Pituus 67 cm koossa M
  • 97% puuvillaa ja 3% elastaania
  • Konepesu 40°