Maston

Puukitti Valkoinen 16, 50 g

599
119,80 €/KG
Tuotenro
6412490004224
Vesiohenteisella Maston-puukitillä on helppo täyttää puupintojen pienet kolot ja epätasaisuudet. Puukitti on tarkoitettu käsittelemättömälle puulle ennen pintakäsittelyä, kuten maalaamista. Puukittiä voi hioa, höylätä, viilata, sahata ja sorvata, ja pinta voidaan käsitellä kuten puupinta.

Puukitti kuivuu nopeasti eikä kutistu kuivuessaan. Kitin viitteellinen kuivumisaika on n. 2 mm/h. Kuivumisaika riippuu kuitenkin aina kitatun alueen suuruudesta, syvyydestä ja kuivumisolosuhteista. Puukitti soveltuu myös kosteiden tilojen puupinnoille.

Maston-puukitti soveltuu myös petsattaville pinnoille, kun kitin väri valitaan petsin värisävyn mukaisesti. Pakkauksessa on mukana kätevä levityslasta. Saatavana eri sävyjä.

Käyttöohje

Kostuta käsiteltävät kolot vedellä. Puukitti toimii pohjamaalin tavoin, eli se parantaa pintamaalin tartuntaa.

Levitä puukitti lastalla. Jos kolot ovat syviä, puukittiä tarvitaan useampia kerroksia. Anna jokaisen kerroksen kuivua oikein hyvin.

Laminaattilattioiden pienten naarmujen korjaamiseen suositellaan vahakittiä, mutta puukittiä voi myös käyttää. Täytä kolo ja poista ylimääräinen kitti lastalla lattian pintaa myöden. Älä hio.

Säilytä tuubi hyvin suljettuna. Puukitti soveltuu vain sisäkäyttöön.