Leader

Reco Chocolate 800 g palautusjuomajauhe

1450
18,13 €/KG
Tuotenro
6430051519796
Suklaan makuinen Reco Chocolate proteiini-hiilihydraattijuomajauhe on suunniteltu edesauttamaan elimistön palautumista urheilusuorituksesta. Se on helppo ja nopea tapa antaa elimistölle energiaa ja rakennusaineita treenin jälkeen.

Pitkäkestoinen tai raskas treeni rasittaa elimistöä, joten se tarvitsee energiaa ja rakennusaineita siitä palautumiseen. Tehokas palautuminen on myös oleellinen osa fyysisien suorituskyvyn kehittymistä.

Reco Chocolate sisältää optimaalisen määrän laadukasta heraproteiini-isolaattia ja hyvälaatuisia hiilihydraatteja nopeasti imeytyvässä muodossa. Yksi annos (63 g) sisältää 31 g proteiinia ja 25 g hiilihydraatteja. Valmisteessa on lisäksi kehon palautumista ja kehitystä tehostavia aminohappoja, kuten glutamiinia, leusiinia ja kreatiinia.

Annostus: Sekoita 63 g jauhetta (= ~ 1 dl) 2 – 4 dl:aan vettä, maitoa tai mehua. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla. Nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai aloita juoman nauttiminen puoli tuntia ennen harjoittelua, juo harjoittelun ajan ja loput harjoittelun päätteeksi. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Veteen valmistettu juoma-annos on vähälaktoosinen.
Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko 800 g, sisältää 12 annosta.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.