Sini

Rikkasetti + Rikkalapion kampa

1990
Tuotenro
6423800321290
SINI-rikkasetti + rikkalapion kampa on todellinen perussiivousväline jokaiseen kotiin. Nopea ja helppo tapa siistiä lattiapinta erilaisista roskista. Rikkasetti sisältää pitkävartisen lakaisuharjan sekä tukevan teräksisen rikkalapion, joiden muoviosat on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Harjan ergonomisesti muotoiltu kahvaosa sekä pitkä varsi takaavat hyvän työskentelyasennon. Rikkalapiossa on tilava rikkapesä sekä pehmeä kumireunus.

Settiin sisältyy rikkalapion kampa, jolla voit puhdistaa lattiaharjaan kerääntyneet hiukset, eläinten karvat ja pölyt kätevästi. Kampa kiinnittyy tukevasti rikkalapioon ja siinä olevien sahalaitaisten piikkien ansiosta erilaiset roskat irtoavat harjaksista helposti ja ne voi poistaa muiden lakaisuroskien mukana. Värilajitelma; musta ja hopea.
Huom! Väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa, toimitus varastotilanteen mukaan.

Käyttöohje:
Rikkalapion kampa on helppo kiinnittää paikoilleen. Kiinnitä rikkalapion kampa ensin rikkalapion varteen. Napsauta sitten toiselta puolelta kamman kielekkeet rikkalapion reunan alle. Tee samoin toiselle puolelle. Kampa on nyt tukevasti kiinni.