Jordan

Sähköhammasharja Clean Plus TBPL-110 W

2995
Tuotenro
7044876041159
Jordan Clean Plus TBPL-110 W -sähköhammasharja on varustettu erittäin pitkäkestoisella litiumakulla, jolla harjaat yhdellä latauksella jopa 4 viikkoa eli 120 minuuttia. Toisin kuin perinteinen sähköhammasharjan Ni-MH-akku litiumakku antaa täyden tehon varauksen loppuun saakka. Sitä ei siis tarvitse ladata tehon hiipuessa varauksen puolivälissä. Akun lataustason merkkivalo kertoo, kun hammasharjasi kaipaa latausta ja kun akku on täynnä. Latausaika täyteen varaukseen on noin 17 tuntia.

Jordan Clean Plus -sähköhammasharjassa on 2 nopeutta: normaali (8800 kierrosta minuutissa) ja hellävarainen (7200 kierrosta minuutissa), joiden avulla hampaat puhdistuvat tarkasti ja hellävaraisesti. Harjaspään oskilloiva liike ja SoftClean™ -teknologia varmistavat erinomaisen lopputuloksen ja hellävaraisen puhdistuksen myös ikenille.

SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjaspäässä. Harjakset on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjaspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan.

Voit käyttää harjaa kaikkien SoftClean™-harjaspäiden kanssa: vaihtoehtoina normaali Clean, erityisen hellävarainen Sensitive ja valkaiseva Whitening. Harjan mukana toimitetaan yksi Clean-harjauspää.