Jordan

Sähköhammasharja Clean TB-50 W

1995
Tuotenro
7044876041142
Jordan Clean TB-50 W -sähköhammasharja puhdistaa hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hammasharjassa on ladattava Ni-MH-akku, joka kestää yhdellä latauksella jopa 2 viikkoa eli 60 minuuttia harjausta. Harjassa oleva 2 minuutin ajastin auttaa sinua harjaamaan suositellun ajan, ja 30 sekunnin välein tapahtuva värähdys muistuttaa vaihtamaan harjan paikkaa suussa. Akun lataustason merkkivalo kertoo, kun hammasharjasi kaipaa latausta ja kun akku on täynnä.

Jordan Clean -harjaspään oskilloiva liike ja SoftClean™ -teknologia varmistavat erinomaisen lopputuloksen ja hellävaraisen puhdistuksen myös ikenille. Harja toimii yhdellä nopeudella, joka tuottaa 7800 pyörivää liikettä minuutissa. SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjaspäässä. Harjakset on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan.

Voit käyttää tätä harjaa kaikkien Jordan SoftClean™ -harjaspäiden kanssa (normaali Clean, erityisen hellävarainen Sensitive ja valkaiseva Whitening). Harjan mukana toimitetaan yksi Clean-harjaspää. Takuu 2 vuotta.