Leatherman

Skeletool DMAX Edition -monitoimityökalu

5900
Tuotenro
0037447311031
Leatherman Skeletoolin olemuksen voi kiteyttää näin: ”kaikki tarpeellinen eikä grammaakaan turhaa”. Tärkeimmät työkalut ovat siinä mahdollisimman kätevässä ja kevyessä muodossa.

Sivuleikkureilla varustetuista kärkipihdeistä on aina apua, kun tarvitaan napakkaa otetta pienimpiinkin asioihin, ja tietysti korvaamattomat silloin, kun viritellään johtoja, rautalankaa, nippusiteitä jne.

Veitsenterä on tyviosastaan aaltomainen, mikä auttaa huomattavasti esim. vahvojen narujen ja köysien katkaisussa. Veitsen terän saa avattua otekäden peukalolla, ja terä lukittuu turvallisesti käyttöasentoonsa.

Ruuvien kanssa voi joutua tekemisiin milloin tahansa, erä- ja kalaretkilläkin, mikä on huomioitu Skeletoolissa fiksulla tavalla: toisen kahvan päässä on lukittuva adapteri kaksipäiselle ruuvauskärjelle. Niitä on Skeletoolin mukana kaksi, toinen ristipää- ja toinen talttamallia. Toista ruuvauskärkeä säilytetään adapterissa, toista työkalun rungon sisään upotettuna.

Näppärän kokonaisuuden kruunaa karabiinihaka, jolla Skeletoolin voi napsauttaa kiinni vyölenkkiin tai repun hihnaan ja joka toimii myös pullonavaajana. Skeletoolissa on myös klipsi vyöhön kiinnittämistä varten. Paino 142 grammaa, pituus kokoon taitettuna 10,5 cm.