Maston

Sprayliima, 500 ml

1150
23,00 €/L
Tuotenro
6412497367360
Maston-sprayliima on nopeasti kuivuva liima erilaisten kevyiden materiaalien kiinnittämiseen. Käytännöllinen suihkutettava liima sopii paperin, pahvin, kankaan, huovan, kumin lasikuidun, styroksin ja useimpien muovien liimaamiseen sekä sisällä että ulkona.

Sprayliima kiinnittyy hyvin lähes kaikille sileille ja karheille pinnoille. Väritön liima muodostaa huomaamattoman kiinnityksen ja hylkii vettä. Sprayliima ei imeydy liimattavaan pintaan. Liima ei sovellu vinyylimuoveille eikä vinyylillä päällystetyille pinnoille.

Käyttö:

Ravista spraytölkkiä minuutin ajan ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Liiman ja liimattavien pintojen tulee olla huoneenlämpöisiä. Suihkuta liimaa noin 20 cm:n etäisyydeltä ja anna sen kuivahtaa tahmeaksi ennen pintojen liittämistä toisiinsa.

Jos haluat kiinnittää pinnat vain väliaikaisesti toisiinsa, niin että voit irrottaa ne myöhemmin, suihkuta liima yksi kerros ainoastaan toiselle liimattavista pinnoista. Pysyvän kiinnityksen aikaansaamiseksi liimaa tulee suihkuttaa molemmille liimattaville pinnoille.