Durex

Stimuloiva kondomi 6 kpl Intense

999
1,67 €/KPL
Tuotenro
5701092112507
Tuotearviot:
100% of 100
Stimuloivat Durex Intense -kondomit nautinnollisempaan seksiin, 6 kpl. Läpinäkyvät ja liukastetut luonnonlateksikondomit on juomutettu ja nypytetty sekä kostutettu kihelmöivän vaikutuksen tuovalla ja kosketusherkkyyttä lisäävällä stimulointigeelillä. Easy-On-muotoilluissa kondomeissa on tuttimainen pää ja mukava istuvuus. Nimellisleveys 56 mm (vakiokoko). Pakkauskoko 6 kpl.

Ainesosat/Ingredients: Natural Rubber, Calcium carbonate, Non rubber content, Sulphur, Zinc Oxide, Zinc Dibutyl dithiocarbamate, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Tris-BHT Mesitylene, Magnesium Carbonate, Ceteareth-20, Ammonium Hydroxide, Dimethicone, Ammonium Laurate, Coagulum Content, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Casein, Sodium Benzoate, 2-Phenylphenol, Bentonite, Magnesium
Lubricant: Dimethicone, Triacetin, Aroma, Saccharin

Säilytä kondomit viileässä, kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta, kuumuudelta ja pakkaselta. Laita kondomi päälle ennen kuin penis koskettaa toista henkilöä. Tämä auttaa ehkäisemään sekä raskauden että sukupuolitartunnan riskin. Tarkista viimeinen käyttöpäivämäärä kondomikääreestä ennen kondomin käyttöä. Jos kondomikääre on selvästi vahingoittunut, heitä kyseinen kondomi pois ja ota käyttöösi toinen, vahingoittumattomassa kääreessä oleva kondomi.

Käytä vain kondomien kanssa käytettäväksi suositeltuja liukasteita. Öljypohjaiset liukasteet (vaseliini, vauvaöljy, tietyt pessaarit) ja eräät paikalliset lääkkeet, jotka levitetään penikseen tai vaginaan, voivat vahingoittaa kondomeja. LOPETA KÄYTTÖ, jos tunnet epämukavuutta tai ärsytystä kondomin käytön aikana. Tämä kondomi on valmistettu luonnonkumista eli lateksista, joka voi aiheuttaa lateksiallergikolle allergisen reaktion – pahimmillaan jopa anafylaktisen sokin. Jos käytät kondomia ensin suuseksiin, vaihda kondomi uuteen, kun siirryt toisen tyyppiseen seksiin. Kondomit ovat kertakäyttöisiä. Kondomin uudelleen käyttäminen voi lisätä rikkoutumisen tai infektion riskiä.

Ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos käytät paikallisia lääkkeitä, jotka levitetään penikseen tai vaginaan; sinulla ilmenee ärsytystä/epämukavuutta, joka jatkuu käytön jälkeen; et ole varma, oletko lateksille allerginen; kondomi vuotaa tai puhkeaa käytön aikana (ota tällöin yhteys lääkäriin/apteekkiin mahdollisimman pian, viimeistään 72 tunnin kuluessa); sinulle tai kumppanillesi tulee hengitysvaikeuksia tai sinertävät huulet.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.