Philips Hue

Struana-kattovalaisin 32 W

15490
Tuotenro
8718696162873
Struana-kattovalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Strue-kattovalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen.

Valaisin on IP44 luokiteltu, se kestää pölyn ja vesiroiskeet ja on suunniteltu kosteisiin tiloihin. Se on ihanteellinen mm. kylpyhuoneeseen, sen avulla saat kylpyhuoneesi parhaat ominaisuudet esiin.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen mukana tulevalla paristokäyttöisellä himmentimellä, johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue White ambiance Struana -kattovalaisin 32 W
  • Mitat: Korkeus 5,9 cm, pituus 36 cm, leveys 36 cm
  • Valovirta 2700 lm
  • Paino 1,792 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.