Ilmainen kuljetus myymälään yli 20 € ja Postin pakettina* kotiin yli 100 € arvoiselle tilaukselle! Lue lisää >>

Poistuva tuote
2MK

Suojahousut Basic jr M

Tarjoushinta 700 Normaalihinta 3995
Tuotenro
6419675240026
2MK BY KOHONEN BROS SUOJAHOUSUT BASIC JR Erityisesti kenttäpelaajille suunnitellut salibandyn suojahousut ovat kevyet päällä, suojaavat iskuilta eivätkä haittaa juoksua tai liikkumista. Suojahousujen suunnittelussa on ollut mukana muun muassa moninkertainen salibandymestari, Suomen Salibandyliigan kautta aikojen paras maalintekijä ja ensimmäisenä 800 tehopisteen rajan ylittänyt Mikko Kohonen.

2MK by Kohonen Bros -suojahousut ovat tulos pitkästä kehitystyöstä, joka aloitettiin melko pian Mikolle vuonna 2006 tulleen jalkavamman jälkeen. Pelitilanteessa reiteen tullut isku aiheutti Mikolle tuolloin jalan sisäisen verisuonen katkeamisen, joka oli johtaa koko jalan amputoimiseen. Suojahousut kehitettiin suojaamaan sekä lonkanseutua että reisiä peleissä tulevilta puujaloilta ja iskuilta. Basic JR -malli on Pro-mallin suojahousuja edullisempi versio, joka sopii erityisesti junioripelaajille. Housujen antama suoja keskittyy pääosin reiden etu- ja ulkosivuille, johon kohdistuu suuri osa kaatumisissa tai kontaktitilanteissa tulevista iskuista. Suojahousut auttavat ehkäisemään turhia puujalkoja ja pitävät lihaksia lämpöisempinä. Lisäksi Basic JR-mallin suojahousut ovat vielä Pro-malliakin liikkuvammat ja kevyemmät.
Suojahousujen pintamateriaalit ovat 80 % polyamidia ja 20 % elastaania. Suojamateriaali on ilma-aukotettua, hengittävää foamia. Koko M. Väri musta.
2MK by Kohonen Bros -suojahousuja käyttää moni Suomen ja Ruotsin maajoukkuepelaajista. Mikko Kohosen ohella muun muassa salibandytähdet Mika Kohonen, Tatu Väänänen, Nico Salo, Krister Savonen ja Mikael Järvi suosittelevat 2MK by Kohonen Bros -suojahousuja.

Salibändytähdet kertovat:
Tatu Väänänen, SV Wiler-Ersigen.
Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari, moninkertainen Suomen mestari, moninkertainen Sveitsin mestari sekä Suomen salibandymaajoukkueen kapteeni:
Yllätyin siitä, kuinka hyvin suojahousut istuvat ja toimivat pelitilanteessa. Housut eivät häiritse liikkuvuutta laisinkaan. Ei ole tullut puujalkoja koko kaudella. Itse asiassa 2MK by Kohonen Bros -suojahousuilla pelatessani minulla oli ensimmäinen kausi, ettei turhia loukkaantumisia tullut.
Nico Salo, FC Helsingborg. Salibandyn maailmanmestari, moninkertainen Suomen mestari sekä Salibandyliigan vuoden miespelaaja 2017:
Tykkään 2MK by Kohonen Bros -suojahousuista. Ne luovat turvallisemman fiiliksen pelaamiseen sekä auttavat kaksinkamppailuissa ja peittotilanteissa.
Krister Savonen, SC Classic.Salibandyn maailmanmestari ja moninkertainen Suomen mestari:
Hyvät tekniset housut. Yhtään puujalkaa ei ole tullut. Mukavat jalassa ja suojaus toimii.
Mikko Kohonen, Seinäjoen Peliveljet. Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari, moninkertainen Suomen mestari, kautta aikojen paras Salibandyliigan maalintekijä sekä ensimmäinen 800 tehopisteen rajan Salibandyliigassa rikkonut pelaaja:
2MK by Kohonen Bros -suojahousut ovat kuin kevyet kompressio-/lämpöhousut tai tekninen urheilualusvaate, mutta lisäksi housujen joustava suojaus tuo hyödyn pelaamiseen. Housuista on apua kaksinkamppailuissa ja törmäystilanteissa pelikentällä. Housujen avulla uskaltaa pelata paremmin. En pelaa ilman suojahousuja ikinä.
Mikael Järvi. Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari, kymmenkertainen Suomen mestari, kautta aikojen menestyksekkäin Salibandyliigan pelaaja sekä pitkäaikainen Suomen salibandymaajoukkueen kapteeni:
Minulla on erittäin positiivinen fiilis 2MK by Kohonen Brosin housuista. Pelityylini ansiosta minulla on ollut puujalkojen ongelmia. Suojahousut auttavat loistavasti. Uskallan mennä kaksinkamppailuihin myös entistä reippaammin."