Poistuva tuote
Vanish

Tahranpoistojauhe 470 g Gold For Whites

Tarjoushinta 550 Normaalihinta 639
11,70 €/KG
Tuotenro
5701092111029
Hämmästyttävää tahranpoistotehoa jo heti ensimmäisellä käyttökerralla! Vanish Gold For Whites tahranpoistojauheella saat uskomattomat tahranpoistotulokset helposti ja nopeasti. Tahranpoistojauhe on kehitetty erityisesti valkopyykille. Jauhe sekä poistaa tahrat että vaalentaa jopa kolme astetta! Jauheen koostumuksen sisältämä Oxi Powerlift poistaa kaikenlaiset tahrat jopa 30 sekunnissa. Käsittele tahra tuoreeltaan tahranpoistojauheella ja pese se sen jälkeen normaalisti pyykkikoneessa. Voit myös lisätä jauhetta suoraan pyykinpesuainelokeroon pesuaineen sekaan.

Annostelu:

Sitkeille ja kuivuneille tahroille: Annostele 1 mittalusikallista jauhetta pesuainelokeroon pesuaineen sekaan ja pese pyykki tavalliseen tapaan.
Lievemmille tahroille: Annostele 1/2 mittalusikallista jauhetta pesuainelokeroon pesuaineen sekaan ja pese pyykki tavalliseen tapaan.
Esikäsittely: Sekoita 1/5 mittalusikallista jauhetta 4/5 mittalusikalliseen lämmintä vettä ja sekoita tahnaksi. Levitä seos tahran päälle ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. Sitkeille ja kuiville tahroille voit annostella ½ mittalusikallista jauhetta 4 litraan lämmintä vettä ja jätä pyykki likoamaan (kirjopyykki enintään tunnin ajaksi ja valkopyykki enintään kuuden tunnin ajaksi). Pese pyykki liottamisen jälkeen normaaliin tapaan.

Pakkauskoko 470 g. Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.