Suomen Bioteekin

Teho punariisi + Q10 60 kpl

1195
284,52 €/KG
Tuotenro
6413620158602
Arvot kohdalleen! Nykytiedon mukaan alhainen veren homokysteiinipitoisuus on yhtä tärkeää kuin kohdallaan olevat rasva-arvot. Ravitsemuksella voi vaikuttaa kumpaankin.

Kasvikset sisältävät veren rasva-arvoja tasapainottavan kuidun lisäksi antioksidantteja, jotka estävät kolesterolin haitallista hapettumista. Kokojyväviljasta saa kuidun lisäksi foolihappoa ja B6-vitamiinia, joilla yhdessä B12-vitamiinin kanssa on suotuisa vaikutus homokysteiinipitoisuuteen. Kovien eläinrasvojen sijasta kannattaa suosia kasvi- ja kalaöljyä, jotka tasapainottavat rasva-arvoja. Myös liikunta jalaihduttaminen ovat hyväksi.

Terveellistä ruokavaliota voi täydentää punariisivalmisteella. Bioteekin Punariisi+Q10 sisältää punariisin ja vitamiinien lisäksi sydämen, verisuonten ja lihasten hyvinvoinnille tärkeää ubikinonia (Q10). Pakkauskoko 60 kapselia.

Ainesosat: Punariisivalmiste (Monascus purpureus -sienellä fermentoitu riisi), Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Täyteaine, (mikrokiteinen selluloosa), Koentsyymi Q10 (ubidekarenoni), Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), Foolihappo, Väri (titaanidioksidi, kapselikuoressa) ja B12-vitamiini.

Annostus: 1 kapseli päivässä niellään kokonaisina runsaan veden kera. Valmisteen säännöllinen käyttöon suositeltavaa.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.