Tietosuoja ja turvallisuus

Verkkokauppamme on tietoturvaltaan ja -suojaltaan korkealuokkainen. Verkkokauppamme tietosuoja on testattu alan standardien mukaisesti.

Tokmanni-verkkokaupassa maksaminen tapahtuu aina salatussa SSL-yhteydessä, joka suojaa Internet-yhteyden asiakkaan tietokoneen ja kaupan välillä. Salauksen merkiksi selainikkunan alapalkissa on suljetun lukon kuva. Kaksoisklikkaamalla lukkoa voit tarkastaa, että sivu kuuluu käyttämällesi pankille. Jossain tapauksissa yhteys voi olla suojattu, vaikka suljetun lukon kuva ei näkyisikään. Asian voi tarkistaa viemällä kursorin sivulle ja klikkaamalla hiiren kakkospainiketta:

  1. Valitse valikosta Ominaisuudet/ engl. Properties (Internet Explorer) tai Näytä sivun tiedot (Mozilla Firefox).
  2. Yhteys/engl. Connection-kentässä on ilmoitettu, onko yhteys suojattu.

 

Luottokortilla maksaminen Tokmannin verkkokaupassa

Maksaessasi Tokmannin verkkokaupassa Master Card- tai Visa-luottokortilla, järjestelmä ohjaa sinut Luottokunnan palveluun tekemään varmennuksen. Maksussa voidaan käyttää myös Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamisjärjestelmiä maksutapahtuman turvallisuuden varmistamiseksi, mikäli nämä ominaisuudet kuuluvat maksukorttiisi.
Varmennus suoritetaan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai tätä varten olemassa olevalla salasanalla. Lisätietoa löydät Luottokunnan omilta sivuilta.

Verkkomaksupalveluun siirryttäessä kannattaa varmistaa, että Internet-osoite alkaa osoiterivillä muodossa ‘https://’. Tämä tarkoittaa, että yhteys on suojattu. ‘Http://’-alkuinen Internet- osoite ei ole suojattu.

Asiakasturvallisuuden vuoksi Tokmannin verkkokauppa ei tallenna maksukortin korttinumeroa missään vaiheessa minimoidakseen ulkopuolisen väärinkäytön mahdollisuuden. Maksupalvelut on aina suojattu SSL-salaustekniikalla.

Käyttämäni tietokone on yhteiskäytössä

Suosittelemme yhteiskäytössä olevan tietokoneen (esimerkiksi kirjastot tai muut julkiset tilat) välimuistin ja sivuhistorian tyhjentämistä lopettaessasi asioimisen verkkokaupassa. Sulje vielä lopuksi selain.