Töissä Tokmannilla

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmannin yli 170 myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä yhteensä noin 3 200. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Meillä pärjää yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, eteenpäin menevä ja toimelias henkilö, joka tarttuu asioihin ja vie niitä ripeästi eteenpäin. Ammattilaisillamme on uteliaisuutta, halua pärjätä ja tehdä työnsä hyvin. Olemme luonteeltamme ystävällisiä, auttavaisia, rentoja ja rehtejä.

Rekrytointiprosessin aikana kiinnitämme huomiota etenkin ammatilliseen osaamiseen ja soveltuvaan koulutukseen sekä yksilöllisiin ominaisuuksiin, kuten aloitteellisuuteen sekä kykyyn kehittyä, oppia ja tehdä yhteistyötä. Myös motivaatio haettua työtehtävää kohtaan on tärkeää.

Tehtäväkohtaisen pätevyyden lisäksi meille on tärkeää löytää ihmisiä, joilla on samat arvot kuin meillä, ja jotka haluavat sitoutua tavoitteeseemme helpottaa yhteistyössä asiakkaidemme elämää tuottamalla heille hyötyä ja iloa halvoilla hinnoilla.

Työnantajana olemme turvallinen, kehittyvä, vastuuta antava ja matalalla hierarkiatasolla toimiva yhteisö.

Kiinnostuitko? Lisää tietoa erilaisista myymälätehtävien sisällöistä, logistiikkakeskuksen tehtävistä  ja hallinnon tehtävistä sekä Tokmannista työpaikkana löydät tältä urasivustolta. Katso myös avoimet työpaikkamme alla.

Uratarina: Ville Järvinen - ”Tekijä-tyypit” pärjäävät kaupan alalla

Myymäläpäällikkö Ville Järviselle kaupan alan kesätyöt olivat ponnahduslauta pitkään työuraan Tokmannilla. Kaupan alan jatkuva kehitys, monipuoliset työtehtävät sekä omassa työssä vastuun kasvaminen pitävät edelleen mielen virkeänä.

Uratarina: Taru Ojanen – Oma aktiivisuus avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin

Tapaamme keväisen aurinkoisena iltapäivänä Tarun kanssa Tokmannin valoisassa henkilöstöravintolassa. Ostoassistenttina teknokemian ostoryhmässä työskentelevä Taru kertoo, millainen kaupan alan ura on tuonut hänet nykyisiin tehtäviinsä.

Uratarina: Igballe Gerxhalija – Maahanmuuttajan tarina – sodan jaloista Suomen pakkasiin

Igballe Gerxhalija oli vain 21-vuotias nuori nainen, kun Jugoslavian hajoamissodat alkoivat levittäytyä hänen kotiseudulleen Kosovoon. Tilanne oli erittäin rauhaton ja olo Balkanilla alkoi käydä yhä vaikeammaksi. Vuonna 1992 Igballen silloinen kihlattu päätti lähteä Suomeen opiskelemaan ja kolme kuukautta myöhemmin Igballe seurasi perässä. Hän jätti taakseen kotinsa ja perheensä pääkaupungin Pristinan lähellä, eikä tiennyt Suomesta mitään muuta kuin sen, että se sijaitsee pohjoisessa.