Töissä Tokmannilla

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmannin lähes 200:ssa myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä noin 3600. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Katso alta  Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiaisen ajatuksia Tokmannin vuoden 2018 tapahtumista ja vuoden 2019 tavoitteista.


Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti niin, että jokainen tokmannilainen voi olla ylpeä työstään. Kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti. Haluamme työskennellä asiakkaidemme tyytyväisyyden ja edullisten hintojen puolesta. Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan!

Meillä pärjää yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, eteenpäin menevä ja toimelias henkilö, joka tarttuu asioihin ja vie niitä ripeästi eteenpäin. Ammattilaisillamme on uteliaisuutta, halua pärjätä ja tehdä työnsä hyvin. Olemme luonteeltamme ystävällisiä, auttavaisia, rentoja ja rehtejä.

Työnantajana olemme turvallinen, kehittyvä, vastuuta antava ja meillä on matala organisaatio.


Kiinnostuitko?
Lisää tietoa erilaisista myymälätehtävien sisällöistä, logistiikkakeskuksen tehtävistä  ja hallinnon tehtävistä sekä siitä, mitä Tokmanni tarjoaa sinulle löydät tältä urasivustolta. Katso myös avoimet työpaikkamme alla. Voit täyttää avoimen hakemuslomakkeen, mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavia tehtäviä tarjolla. Huomioithan, että työpaikkojen hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Traineena Tokmannilla: Elinan kevät

Tokmannin uudet traineet aloittivat alkuvuodesta 2019 vuoden mittaisen trainee-ohjelman. Traineet Otto ja Elina ovat kevään aikana päässeet tutustumaan monipuolisesti Tokmanniin. Trainee-ohjelma tarjoaa tavallista nopeamman oppimispolun ja laaja-alaisen osaamisen kaupan alalla ja Tokmannilla.

Traineena Tokmannilla: Oton kevät

Tokmannin uudet traineet aloittivat alkuvuodesta 2019 vuoden mittaisen trainee-ohjelman. Traineet Otto ja Elina ovat kevään aikana päässeet tutustumaan monipuolisesti Tokmanniin. Trainee-ohjelma tarjoaa tavallista nopeamman oppimispolun ja laaja-alaisen osaamisen kaupan alalla ja Tokmannilla.

Työkokeilusta vauhtia työelämään

Tseslav ja Ilja ovat kevään aikana suorittaneet Tokmannilla työkokeilujakson, jossa työkokemusta vailla oleville nuorille tarjotaan mahdollisuutta tutustua kaupan alan töihin.

Suomessa on tällä hetkellä yli 60 000 työelämästä ja koulutuksesta syrjässä olevaa 15–29-vuotiasta nuorta, joilta puuttuu sekä toisen asteen ammatillinen tutkinto että tarvittava työkokemus.

Tokmanni on mukana Työpolku kaupan alalle –pilottihankkeessa, jossa nuorille tarjotaan mahdollisuutta työkokeiluun kaupan alalla. Hankkeen aikana nuori saa ensin valmennusta työelämätaidoista Ohjaamo-palvelupisteessä sekä Stadin aikuis- ja ammattiopistossa, ja pääsee sen jälkeen kolmen kuukauden mittaiseen työkokeiluun Ohjaamon yhteistyökumppaniyrityksiin. Tokmannin lisäksi hankkeessa ovat mukana HOK-Elanto sekä Musti ja Mirri. Tavoitteena on, että onnistuneen työkokeilun jälkeen nuori motivoituisi opiskelemaan esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinnon tai työllistyisi työkokeiluyritykseen.

Myymäläpäällikkö Jaanan uratarina

Jaana vastaa kahdesta Tokmannin myymälästä Tampereella. Kahden myymälän päällikkönä hiljaisia hetkiä ei ole. Jaana nauttiikin positiivisesta tekemisen meiningistä ja siitä, ettei aika käy pitkäksi. Kaupan alalla ja Tokmannilla parasta on se, että eteen tulee aina uusia juttuja, joista voi innostua.