Töissä Tokmannilla

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmannin lähes 200:ssa myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä noin 3600. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Katso alta  Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiaisen ajatuksia Tokmannin vuoden 2018 tapahtumista ja vuoden 2019 tavoitteista.


Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti niin, että jokainen tokmannilainen voi olla ylpeä työstään. Kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti. Haluamme työskennellä asiakkaidemme tyytyväisyyden ja edullisten hintojen puolesta. Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan!

Meillä pärjää yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, eteenpäin menevä ja toimelias henkilö, joka tarttuu asioihin ja vie niitä ripeästi eteenpäin. Ammattilaisillamme on uteliaisuutta, halua pärjätä ja tehdä työnsä hyvin. Olemme luonteeltamme ystävällisiä, auttavaisia, rentoja ja rehtejä.

Työnantajana olemme turvallinen, kehittyvä, vastuuta antava ja meillä on matala organisaatio.


Kiinnostuitko?
Lisää tietoa erilaisista myymälätehtävien sisällöistä, logistiikkakeskuksen tehtävistä  ja hallinnon tehtävistä sekä siitä, mitä Tokmanni tarjoaa sinulle löydät tältä urasivustolta. Katso myös avoimet työpaikkamme alla. Voit täyttää avoimen hakemuslomakkeen, mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavia tehtäviä tarjolla. Huomioithan, että työpaikkojen hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Kesätöissä Tokmannilla: Kesä varastolla

Henkilöstöhallintoa Järvenpäässä opiskelevan Sarrin kesä Tokmannin logistiikkakeskuksella on ollut vauhdikas ja ennen kaikkea mieluisa. Hän työskentelee Tokmannin varastolla keräilijänä. Mikä on ollut eduksi Tokmannin varastolla työskennellessä, millaista varastotyö Tokmannilla on ollut? Annetaan Sarrin kertoa kesästään ihan omin sanoin.

Kesätöissä Tokmannilla: Mikä kumma on perehdytysämpäri?

25-vuotiaalla Essillä on jo vankka kokemus kaupan alalta, mutta kuluneen kesän aikana hän on silti oppinut paljon uutta. Kokkolan Tokmannilla työskentelevä ilopilleri yllättyi positiivisesti saadessaan heti työsuhteen aluksi perehdytysämpärin... Siis minkä? Lue Essin kesäterveiset ja nappaa samalla tämän kaupan alan konkarin vinkit ensimmäiseen kesätyöhön.

Kesätöissä Tokmannilla: Kesä konttorilla

Pääkonttorillamme Mäntsälässä työskentelee yli 200 tokmannilaista useissa eri toiminnoissa. Yksi heistä on hyvinkääläinen Amanda, jolle kiinteistö on tuttu niin toimiston kuin sen yhteydessä toimivan logistiikkakeskuksenkin osalta. Tällä hetkellä Amanda työskentelee osana nuorekasta asiakaspalvelutiimiämme, mutta reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi häneltä löytyy kokemusta niin henkareiden lajittelusta kuin messutyöskentelystäkin.

Kesätöissä Tokmannilla: Helmin Tutustu työelämään & tienaa -harjoittelu

Me Tokmannilla haluamme tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin, vaikka työkokemusta ei entuudestaan olisikaan. Helmi on yksi monista tämän kesän Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoistamme, hän suoritti pariviikkoisen harjoittelujaksonsa kauppakeskus Karisman Tokmannilla Lahdessa. Tokmanni on Helmille jo entuudestaan tuttu kaupan alan toimija, mutta mikä kesäharjoittelun aikana yllätti?