Töissä Tokmannilla

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmannin lähes 200:ssa myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä noin 3600. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Katso alta  Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiaisen ajatuksia Tokmannin vuoden 2018 tapahtumista ja vuoden 2019 tavoitteista.


Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti niin, että jokainen tokmannilainen voi olla ylpeä työstään. Kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti. Haluamme työskennellä asiakkaidemme tyytyväisyyden ja edullisten hintojen puolesta. Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan!

Meillä pärjää yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, eteenpäin menevä ja toimelias henkilö, joka tarttuu asioihin ja vie niitä ripeästi eteenpäin. Ammattilaisillamme on uteliaisuutta, halua pärjätä ja tehdä työnsä hyvin. Olemme luonteeltamme ystävällisiä, auttavaisia, rentoja ja rehtejä.

Työnantajana olemme turvallinen, kehittyvä, vastuuta antava ja meillä on matala organisaatio.


Kiinnostuitko?
Lisää tietoa erilaisista myymälätehtävien sisällöistä, logistiikkakeskuksen tehtävistä  ja hallinnon tehtävistä sekä siitä, mitä Tokmanni tarjoaa sinulle löydät tältä urasivustolta. Katso myös avoimet työpaikkamme alla. Voit täyttää avoimen hakemuslomakkeen, mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavia tehtäviä tarjolla. Huomioithan, että työpaikkojen hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

5.12.2017