Opiskelija

Tokmanni tarjoaa monia mahdollisuuksia nuorille ja opiskelijoille myymälöissä, varastolla ja toimistolla.

Kesä- ja kausityöt täysi-ikäisille

Palkkaamme vuosittain satoja täysi-ikäisiä kesä- ja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Kesätyöntekijämme pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja saavat myös kattavan perehdytyksen työhön. Tokmannin kesätöistä saa tärkeää työkokemusta ja ymmärrystä kaupan alasta. Hakuaika kesän 2020 kesätyöhön on päättynyt. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätösten osalta kevään aikana. Halutessasi voit tutustua Facebook-sivullamme kesätyöntekijöiden kokemuksiin Tokmannilla.

Työharjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu nuorille

Olemme mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja nuorille. Kyseessä on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso. Hakuaika kesän 2020 Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun on päättynyt. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätösten osalta kevään aikana. Halutessasi voit tutustua Facebook-sivullamme harjoittelijoiden kokemuksiin Tokmannilla.

Työharjoittelu

Myymälämme tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun esimerkiksi opintoihin kuuluvien työssäoppimisjaksojen, TET-harjoittelujen ja työkokeilujen avulla. Työharjoittelu on hyvä tapa tutustua työelämään ja saada työkokemusta kaupan alalta. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja Tokmannista harjoittelupaikkana, voit tiedustella paikkoja suoraan myymälän tai tiimin esihenkilöltä. Myymälöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Tokmanni Trainee -ohjelma

Tokmanni Trainee -ohjelma on suunnattu vasta valmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat kehittyä kaupan alan vaikuttajiksi ja osallistua toiminnan kehittämiseen eri tiimeissä.

Trainee-ohjelmaan valitaan uteliaita, oppimiskykyisiä, motivoituneita ja reiluja tiimipelaajia, sillä yhteistyö ja asiakaslähtöinen toiminta ovat menestyksen edellytys. Ohjelmaan kuuluu laaja perehdytysjakso, jonka aikana työskennellään eri puolilla organisaatiota. Tokmanni Trainee -ohjelma voi koulutustaustasta riippuen johtaa esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, IT:n tai kansainvälisen hankinnan tehtäviin.

Traineet pääsevät mukaan erilaisiin projekteihin ja ohjelmaan kuuluu myös matka Aasiaan Shanghain konttorillemme. Lue ensimmäisten traineidemme Jesperin ja Juhon kokemuksista linkin takaa.

Lue tästä Jesperin traineekokemuksista

Lue tästä Juhon traineekokemuksista

 

Opinnäytteet

Teemme opiskelijoiden kanssa yhteistyötä myös opinnäytteisiin liittyen. Kysy lisää sähköpostiosoitteesta rekrytointi@tokmanni.fi.