Opiskelija

Tokmanni tarjoaa monia mahdollisuuksia nuorille ja opiskelijoille.

Kesä- ja kausityöt täysi-ikäisille

Palkkaamme vuosittain satoja täysi-ikäisiä kesä- ja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Kesätyöntekijämme pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja saavat myös kattavan perehdytyksen työhön. Tokmannin kesätöistä saa tärkeää työkokemusta ja ymmärrystä kaupan alasta. Tämän vuoden osalta kesätyöhakumme on päättynyt, mutta ensi kesää odotellessasi voit tutustua Facebook-sivullamme kesätyöntekijöiden kokemuksiin Tokmannilla.

Kesäharjoittelu 14–17-vuotiaille nuorille

Olemme jo useana vuonna olleet mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille. Kyseessä on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso. Tämän vuoden osalta Tutustu työelämään ja tienaa -hakumme on päättynyt, mutta uusi haku avataan jälleen ensi vuonna! Seuraile siis sivujamme ja tutustu samalla Facebook-sivullamme kesätyöntekijöiden kokemuksiin Tokmannilla.

Työharjoittelu

Myymälämme tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun esimerkiksi opintoihin kuuluvien työssäoppimisjaksojen, TET-harjoittelujen ja työkokeilujen avulla. Työharjoittelu on hyvä tapa tutustua työelämään ja saada työkokemusta kaupan alalta. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja Tokmannista harjoittelupaikkana, voit tiedustella paikkoja suoraan myymälän tai tiimin esimieheltä.

Tokmanni Trainee -ohjelma

Tokmanni Trainee -ohjelma on suunnattu vasta valmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat kehittyä kaupan alan vaikuttajiksi ja osallistua toiminnan kehittämiseen eri tiimeissä.

Trainee-ohjelmaan valitaan uteliaita, oppimiskykyisiä, motivoituneita ja reiluja tiimipelaajia, sillä yhteistyö ja asiakaslähtöinen toiminta ovat menestyksen edellytys. Ohjelmaan kuuluu laaja perehdytysjakso, jonka aikana työskennellään eri puolilla organisaatiota. Tokmanni Trainee -ohjelma voi koulutustaustasta riippuen johtaa esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, IT:n tai kansainvälisen hankinnan tehtäviin.

Tokmanni käynnisti ensimmäisen traineeohjelmansa opintojensa loppusuoralla oleville ja vastavalmistuneille korkeakouluopiskelijoille 2018 vuoden alussa. Mukaan valikoitui hakuprosessin kautta kaksi traineeta Juho Ahtiluoto ja Jesper Sundell. Traineet ovat päässeet mukaan tekemään ensimmäisen puolen vuoden aikana monenlaisia asioita ja ohjelman puolivälin huipennus on matka Aasiaan Shanghain konttorillemme. Lue Jesperin ja Juhon kokemuksista Tokmannin traineeohjelmassa klikkamalla linkkiä.

Lue tästä Jesper Sundellin traineekokemuksista

Lue tästä Juho Ahtiluodon traineekokemuksista

Käynnistämme uuden ohjelman vuoden 2019 alussa, kysy asiasta lisää Tokmannin HR:stä koulutus@tokmanni.fi ja hae mukaan!

Opinnäytteet

Teemme opiskelijoiden kanssa yhteistyötä myös opinnäytteisiin liittyen. Kysy lisää sähköpostiosoitteesta rekrytointi@tokmanni.fi.