Opiskelija

Tokmanni tarjoaa monia mahdollisuuksia nuorille ja opiskelijoille.

Kesä- ja kausityöt täysi-ikäisille

Palkkaamme vuosittain satoja täysi-ikäisiä kesä- ja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Kesätyöntekijämme pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja saavat myös kattavan perehdytyksen työhön. Tokmannin kesätöistä saa tärkeää työkokemusta ja ymmärrystä kaupan alasta. Tämän vuoden osalta kesätyöhakumme on päättynyt, mutta ensi kesää odotellessasi voit tutustua Facebook-sivullamme kesätyöntekijöiden kokemuksiin Tokmannilla.

Kesäharjoittelu 14–17-vuotiaille nuorille

Olemme jo useana vuonna olleet mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille. Kyseessä on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso. Vuonna 2018 harjoittelujakson palkka on 360 €. Hae Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun Avoimet työpaikat -sivujemme kautta löytyvästä linkistä 8.4.2018 mennessä.

Työharjoittelu

Myymälämme tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun esimerkiksi opintoihin kuuluvien työssäoppimisjaksojen, TET-harjoittelujen ja työkokeilujen avulla. Työharjoittelu on hyvä tapa tutustua työelämään ja saada työkokemusta kaupan alalta. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja Tokmannista harjoittelupaikkana, voit tiedustella paikkoja suoraan myymälän tai tiimin esimieheltä.

Tokmanni Trainee -ohjelma

Tokmanni Trainee -ohjelma on suunnattu vasta valmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat kehittyä kaupan alan vaikuttajiksi ja osallistua toiminnan kehittämiseen eri tiimeissä.

Trainee-ohjelmaan valitaan uteliaita, oppimiskykyisiä, motivoituneita ja reiluja tiimipelaajia, sillä yhteistyö ja asiakaslähtöinen toiminta ovat menestyksen edellytys. Ohjelmaan kuuluu laaja perehdytysjakso, jonka aikana työskennellään eri puolilla organisaatiota. Tokmanni Trainee -ohjelma voi koulutustaustasta riippuen johtaa esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, IT:n tai kansainvälisen hankinnan tehtäviin.

Ensimmäinen Tokmanni Trainee -ohjelma käynnistyi tammikuussa 2018.

Pääset seuraamaan Jesperin ja Juhon trainee-matkaa. Seuraa sivujamme – sisältöä on tulossa.

Opinnäytteet

Teemme opiskelijoiden kanssa yhteistyötä myös opinnäytteisiin liittyen. Kysy lisää sähköpostiosoitteesta rekrytointi@tokmanni.fi.