Tokmanni on ostanut Ale-Makasiinin

Tokmanni on ostanut yhdeksällä paikkakunnalla toimivan Ale-Makasiini Matti Riikonen Oy -halpakauppaketjun. Kaupan jälkeen Tokmannilla on 186 myymälää.

Tiedote 31.10.2018

Tokmanni on ostanut Ale-Makasiinin

Tokmanni on ostanut yhdeksällä paikkakunnalla (Äänekoski, Suolahti, Viitasaari, Saarijärvi, Laukaa, Siilinjärvi, Pielavesi, Pihtipudas ja Kangasniemi) toimivan Ale-Makasiini Matti Riikonen Oy -halpakauppaketjun.

Ale-Makasiinin myymälät sijaitsevat maantieteellisesti erittäin sopivasti suhteessa Tokmannin myymälöihin. Tokmannin tavoitteena on saavuttaa noin 200 myymälän verkosto Suomessa ja kaupan myötä laajennamme nopeasti myymäläverkostomme peittoa Suomessa. Kaupan jälkeen Tokmannilla on 186 myymälää. Jatkossa kivijalkamyymälämme ja verkkokauppamme yhdessä kykenevät entistäkin paremmin palvelemaan asiakkaitamme, koska olemme lähes joka paikassa lähellä asiakasta. Uskon, että Tokmanni tuo Ale-Makasiinin asiakkaille jatkossa vielä nykyistäkin halvemmat hinnat”, toteaa Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen.

Ale-Makasiinin hallituksen puheenjohtaja Matti Riikonen iloitsee siitä, että Ale-Makasiinille löytyi suomalainen ostaja: ”Tokmanni on syntynyt paikallisia halpakauppoja yhteen liittämällä ja sillä on vahvat suomalaiset juuret sekä erinomaista osaamista halpakaupassa.”

Tokmannin laajoihin valikoimiin ja halpoihin hintoihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Noin 3 200 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. 177:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2017 Tokmannin liikevaihto oli 797 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.