Tokmannin tietosuojakäytäntö

Tokmannin tietosuojakäytäntö

Pyydämme sinulta henkilötietoja tässä vaiheessa lähettääksemme sinulle tilaamasi tuotteen, ilmoittaaksemme toimituksesi tilaa koskevia tietoja tai voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, jos tilaamasi tuotteen toimituksessa ilmenee ongelma. Näitä tietoja ei käytetä suoramainontaan, mikäli et ole siihen erikseen antanut lupaa.

Henkilötietosi ja ostohistoriasi säilytetään Tokmannin omassa rekisterissä ja niihin on pääsy vain rajatuilla henkilöillä.

Henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään EU tietosuojadirektiivin (95/46/EY) ja 25.5.2018 voimaanastuvan direktiivin korvaavan EU:n tietosuoja-asetuksen (Regulation (EU) 2016/679) mukaisesti. Näin ollen sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään vain Euroopan talousalueella (“ETA”) ja tiedotamme sinua asianmukaisesti, mikäli tietoja siirretään muualle. Meitä myös koskee velvollisuus ilmoittaa tietosuojaloukkauksista.

Tietoja säilytetään 5 vuotta, johtuen muun muassa takuukäytännöistä ja kirjanpitolaista. Olemme henkilötietojen kanssa hyvin tarkkoja siitä, kuka niitä tarkastelee.

Tutustu tarkemmin Tokmannin rekisteriselosteesteen tästä.

 

2.1.2018