Kesätöissä Tokmannilla: Kesä konttorilla

Pääkonttorillamme Mäntsälässä työskentelee yli 200 tokmannilaista useissa eri toiminnoissa. Yksi heistä on hyvinkääläinen Amanda, jolle kiinteistö on tuttu niin toimiston kuin sen yhteydessä toimivan logistiikkakeskuksenkin osalta. Tällä hetkellä Amanda työskentelee osana nuorekasta asiakaspalvelutiimiämme, mutta reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi häneltä löytyy kokemusta niin henkareiden lajittelusta kuin messutyöskentelystäkin.

Moi! Olen Amanda, 21-vuotias hyvinkääläinen. Kesätöiden jälkeen palaan Helsinkiin ja aloitan opintoni yliopistossa valtiotieteiden parissa.

Tokmannilla työskentelystä minulla on kokemusta jo useamman vuoden ajalta. Aloitin työsuhteeni Tokmannilla kaverin innostamana ensin lukiossa loma-aikana muutaman päivän jaksoilla varaston puolella henkareita lajittellen. Tämän jälkeen olen toiminut Tokmannilla useissa eri tehtävissä niin toimiston kuin myymälänkin puolella, myös messuilla olen päässyt pyörähtämään muutamaan otteeseen.

Hain takaisin Tokmannille kesätöihin monesta eri syystä. Olen ollut tänä kesänä kaksi kuukautta kaupantuen sekä asiakaspalvelun työtehtävissä. Tokmannilla arvostetaan työpanosta ja täällä on mahdollisuus edetä. Mahtavassa työporukassa päivät sujuvat leppoisasti. Jos tiedot ja taidot loppuvat kesken, saa aina apua työkavereilta. Myös esimieheni ovat olleet aina todella mukavia ja tsemppaavia.

Työnkuvaani kuuluu tällä hetkellä asiakaspalvelussa kuluttaja- ja yritysasiakkaiden auttaminen sekä reklamaatioiden ja palautteiden käsittely niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Työ kehittää omia vuorovaikutustaitoja, josta olen huomannut hyötyväni vapaa-ajalla sekä muissa työtehtävissä. Asiakaspalvelussa työskennellessä on myös tärkeää, että osaa tehdä päätöksiä ja ratkaisuja erilaisissa tilanteissa nopeallakin tahdilla. Työssäni tykkään siitä, että jokainen päivä on erilainen ja useimmiten päivät sujuvat nopeasti, koska työ on hektistä.

Asiakkaiden kysymykset koskevat hyvin laajasti Tokmannin tuotteita. Tämän ansiosta olen oppinut myös paljon uutta ja tietämykseni eri asioista on lisääntynyt.

Työssä kivana lisänä ovat työajat. Työaika sijoittuu arkisin klo 7–18 välille ja viikonloput ovat vapaita. Harrastaminen ja vapaa-ajan suunnitelmien tekeminen on täten helppoa työn ohella.

 

16.7.2019