Lelujen tehtävä on tuottaa kiehtovia leikkielämyksiä

Monelle asiakkaalle tulee yllätyksenä, miten monipuolinen lelukauppa Tokmanni on. Lelut ovat merkittävä osa valikoimaamme niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin.

189 myymälästämme eri puolilla Suomea löytyy niin ulko- kuin sisälelutkin nukeista pikkuautoihin ja pehmoleluista rakennussarjoihin. Verkkokaupastamme voi lisäksi tilata isompia leluja, kuten trukin, leikkimökin tai liukumäen, aina edulliseen Tokmanni-hintaan.

– Kiinnitän lelujen hankinnassa huomiota tuotteen leikkiarvoon, hinta-laatusuhteeseen ja turvallisuuteen, kertoo Tokmannin leluostaja Seidi Ailus.

L.O.L.- yllätyspallot tulivat markkinoille vuonna 2018 eikä niiden suosio näytä laskun merkkejä. Valikoimastamme löytyy useita erihintaisia yllätyspalloja eri keräilysarjoista. Esimerkiksi Glam Glitter -sarjan palloista löytyy nukke ja kuusi erilaista kimaltelevaa nukentarviketta. Pets-sarjan pallon kuorien alta paljastuu puolestaan yllätyslemmikki tarvikkeineen.

Toukokuusta alkaen Tokmannin lelujen valikoimasta löytyvät myös Hairdorables-nuket ja Fortnite-figuurit.

– Meillä on todella hyvä LEGO-valikoima. Kaikki saatavilla olevat LEGOt löytyvät myös meiltä, Ailus sanoo.

Tokmannilta löytyy myös monenlaisia taitoja kehittäviä leluja lapsille. Esimerkiksi palapelien tekemisen on todettu kehittävän tilanhahmotuskykyä ja ongelmanratkaisukykyä.

Tulevana kesänä pienille luonnontutkijoille löytyy Tokmannilta kolme erilaista leikkipakettia: hyönteistutkijan välinesetti, joka sisältää kannettavan ja suurentavan hyönteissäiliön; valollinen hyönteisten kuljetusrasia ja muurahaisyhdyskunnan kasvatusrasia. Niiden avulla lapset voivat tutustua luonnon ihmeisiin, joita saattaa löytyä ihan kotipihalta.

Loppukesästä lapset pääsevät leikkimään Mr. Tokmannia, kun myymälöihimme saapuvat 20 cm pitkät Tokmanni-rekat, joiden ohjaamot ovat metallisia ja takaovet aukeavat niin, että rekkaa pääsee lastaamaan tavaroilla.

Joulusta 2019 on tulossa Tokmannille kaikkien aikojen lelujoulu monine mahtavine uutuuksineen, mutta niistä emme vielä voi valitettavasti kertoa mitään.

Tutustu kattavaan leluvalikoimaamme täällä.

Paluu Tokmannin Tarinat -etusivulle

11.4.2019