Mitä valmistujaislahjaksi?

Pian se on taas täällä, valmistujaisten aika nimittäin. Tänäkin keväänä kymmenet tuhannet nuoret valmistuvat joko ammattiin tai ylioppilaiksi, joten on olemassa suuri todennäköisyys sille, että sinunkin postilaatikkoosi on kolahtanut kutsu valmistujaisiin. Mutta mitä valmistujaislahjaksi?

Tokmannin valikoimista löydät koulutaipaleensa päättävälle täydellisen lahjan, suuntasi hän sitten korkeakouluun, suoraan työelämään tai maailman ääriin!

Tulevalle opiskelijalle

Monella toiselta asteelta valmistuvalla on edessään jatko-opinnot, ennemmin tai myöhemmin. Korkeakouluopiskelijan elämä voi kaikessa ikimuistoisuudessaan olla hyvinkin rankkaa ja se on hyvä pitää mielessä, kun lähtee etsimään lahjaa tulevalle haalarikansan edustajalle. Valmistujaislahja on oiva sauma helpottaa edessä häämöttävää urakkaa.

Opiskelija-asunnot eivät aina ole sieltä kaikkein viehättävimmästä päästä, joten mitä jos lahjoisit tulevaa opiskelijaa esimerkiksi kodin sisustuksen tuotteilla? Tokmannin valikoimista löytyvät niin pussilakanasetit kuin pienkalusteetkin ja vaihtoehtoja on varmasti moneen makuun. Tämän kevään uutuuksiin lukeutuu mm. Nanso Home Collection -tuotesarja, johon kuuluvista petivaatteista ja keraamisista astioista koostaa nopeasti kauniin starttipaketin estetiikkaa arvostavalle. Klassikoiden ystäville tarjolla on esimerkiksi Finlaysonia sekä Iittalan Teema- ja Kastehelmi-sarjojen tuotteita.

Keittiössä viihtyvälle erilaiset kodin pienkoneet ja ruoanlaittovälineet ovat loistava valinta. Paistinpannu ei kuulosta järin viehättävältä lahjavaihtoehdolta, mutta kunnollinen sellainen on varmasti asia, josta moni opiskelija haaveilee ja jonka hankkimista tulee lykättyä vähän liiankin helposti. Pakkaa mukaan mausteita sekä paistolasta – hyödyllisempää lahjapakkausta saa hakea!

Monet opinahjot noudattavat Bring your own device -toimintamallia, jolloin opinnoista selviäminen vaatii opiskelijalta oman läppärin hankkimista. Mikäli nuori on tähän saakka selvinnyt pelkän puhelimen tai koko perheen yhteisen tietokoneen turvin, voisi ReUse-läppäri olla oiva valinta vauhdittamaan opintoja.

Työelämän ensiaskelille

Koulun penkiltä suoraan työelämään suuntaavalla on edessään omanlaisensa näkymät. Ensimmäisen oman kodin etsiminen ei ole yhtä rajattua kuin opiskelijalla ja resurssit hankkia yhtä sun toista ovat luultavasti myös paremmat. Kannattaa siis suunnitella lahjaksi jotain sellaista, mitä loppuelämänsä alkutaipaleella oleva nuori ei välttämättä ole vielä osannut ajatella.

Tuleeko valmistuvalle uudessa ammatissaan paljon askelia tai liittyykö työ jotenkin liikuntaan? Aktiivisuusranneke tai älykello voi tällöin olla erittäin mieluisa valmistujaislahja. Mikäli aamut eivät toisella koulutusasteella tahtoneet lähteä käyntiin ilman kahvia, ilahtuu nuori varmasti, kun lahjapaketista paljastuu tuliterä kahvinkeitin.

Mikäli tuntuu siltä, että uraansa aloittelevalla nuorella on jo kaikkea, kannattanee valmistujaislahjaa suunnittelevan tutustua Tokmannin viihde-elektroniikan valikoimaan. Z-sukupolven edustajat arvostavat korvia hivelevän hyvää äänentoistoa ja laadukasta kuvanlaatua – ehkäpä tuliterä televisio tai Bluetooth-kaiutin olisi paikallaan?

Nautiskelijalle

Onko juhlakalulla edessään välivuosi tai muu mahdollisuus nauttia elämästä vielä hetki ennen aikuisuuden mukanaan tuomia velvoitteita? Tokmannin valikoima tarjoaa tykötarpeet monenlaista reissua ja kokemusta varten; esimerkiksi Vaeltaja-rinkat ovat keränneet kiitosta asiakkailtamme.

Onko lahjan saaja hurjapää tai janoaako hän aavistuksen verran erikoisempia kokemuksia? Verkkokaupastamme voi tilata nyt myös Elämyslahjakortteja! Miltä kuulostaisi Ferrari-ajelu, flyboardaus tai illallinen pimeässä?

Kurkkaa verkkokauppamme kootut lahjavinkit valmistuvalle täältä.

Takaisin Tokmannin Tarinat -etusivulle

16.5.2019