Tokmannin Trainee -ohjelma

Tokmannin trainee –ohjelma on tarkoitettu sinulle, vastavalmistunut tai valmistumisen kynnyksellä oleva korkeakouluopiskelija, jolla on halua kehittyä kaupan alan vaikuttajaksi!

MIKÄ ON TOKMANNIN TRAINEE -OHJELMA?

Trainee-ohjelma varmistaa tavallista nopeamman oppimispolun ja laaja-alaisen osaamisen kaupan alalla ja Tokmannilla. Ohjelman aikana trainee pääsee tutustumaan monipuolisesti kaikkiin Tokmannin toimintoihin ja myös hankintakonttoriimme Aasiassa. Ohjelman alkupuoliskolla tavoitteena on luoda ymmärrys halpakauppaketjun toiminnasta. Perehdytysjaksolla trainee pääsee näkemään ja tekemään erilaisia töitä varastolla, hallinnossa ja myymälöissä saaden samalla oppia halpakaupan ammattilaisilta.

Koulutuksen, osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti valikoituu traineelle suuntautumisala ja tuleva tehtävänkuva esimerkiksi myynnin, hankinnan, markkinoinnin, toimitusketjun, tietohallinnon tai liiketoiminnan kehittämisen alueilta. Ohjelman toisella puoliskolla trainee pääsee mukaan tämän suuntautumisalan projekteihin. Lisäksi tarjolla on tiimin ja esimiehen sekä HR:n tuki matkalla kohti omaa asiantuntijaroolia.

Lue Juhon kokemuksia Trainee-ohjelmasta

Lue Jesperin kokemuksia Trainee-ohjelmasta

 

MITÄ TRAINEELTA ODOTETAAN?

 • Yliopisto- tai korkeakouluopintoja
 • Halua oppia ja kehittyä kaupan alan huippuosaajaksi
 • Määrätietoista asennetta sekä kykyä hahmottaa ja ratkoa ongelmia
 • Kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä analyyttistä otetta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa verkostoitumista
 • Digi- ja projektiosaamista
 • Hyviä suomen ja englannin kielen suullisia sekä kirjallisia taitoja
 • Halua kehittyä järjestelmien käyttäjänä ja kehittäjänä

Alla olevasta videosta pääset tutustumaan mitä voit odottaa Tokmannin trainee-ohjelmalta ja sen jälkeen.

 

Haku on käynnissä nyt. Laita meille hakemuksesi, mikäli ohjelma herätti kiinnostuksesi ja koet, että juuri sinä olisit tulevaisuuden huippuosaaja Tokmannille! Haku ohjelmaan sisältää seuraavat vaiheet:

 • 1. Vaihe: Hakuaika on käynnissä 29.10. saakka. Täytä sähköinen hakulomake, liitä mukaan CV, vapaamuotoinen hakemus, tutkintotodistuksesi ja kerro meille videotervehdykselläsi miksi olet kiinnostunut kaupan alasta ja Tokmannista työnantajana.
 • 2. Vaihe: Hakemusten perusteella valitsemme jatkoon osan hakijoista. Jatkoon valituille hakijoille lähetetään netin kautta täytettäviä soveltuvuusarviointitehtäviä.
 • 3. Vaihe: Toisen vaiheen perusteella kutsutaan osa hakijoista arviointipäivään. Arviointipäivä järjestetään Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksella Mäntsälässä 20. marraskuuta.

Lopulliset valinnat ilmoitetaan hakijoille joulukuun aikana ja Trainee-ohjelma alkaa tammikuussa 2019.

Siirry ilmoitukseen ja hakulomakkeen täyttöön tästä.

 

LISÄTIETOJA

Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä ohjelmasta tai hakuprosessista, voit olla yhteydessä Joanna Tuhkaseen p. 040 546 3709. Parhaiten tavoitat hänet torstaina 11.10. tai keskiviikkona 17.10. klo 12-14. Lisätietoja antaa 22.10. lähtien myös Katri Sani p. 040 630 7188, jonka tavoitat parhaiten keskiviikkona 24.10. klo 9-11.