Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Trikootoppi Aino, yksivärinen

1495
Tuotenro
6419860037646
Tokmanni tekee designeryhteistyötä Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin kuuluvan Paola Suhosen kanssa, ja Suhosen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saatavana yksinoikeudella vain meiltä. Mallisto on saanut vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä ja helposti asusteilla muunneltavia, ja materiaalit helppohoitoisia ja kauniisti laskeutuvia. Nordic Tricot by Ivana Helsinki on vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle – suunnittelijanaan rohkea, osaava ja itsenäinen suomalainen nainen.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston Aino-toppi on pehmeää ja kauniisti laskeutuvaa trikoota. Yksivärinen, hehkuvan fuksianpunainen hihaton toppi sopii hyvin yhteen monenlaisten alaosien kanssa, ja monikäyttöinen vaate muuntuu asustamalla arjen luottovaatteesta party-illan katseenkääntäjäksi.

Topissa on pyöreä pääntie. Etukappaleen yläosan laskokset ja levenevä helma antavat topille miellyttävää väljyyttä ja runsautta. Selässä on keskellä pystysuora sauma.

  • Pituus 65 cm koossa M
  • 47% puuvillaa, 47% modaalia ja 6% elastaania
  • Konepesu 40°