Philips Hue

Tuar-pylväsvalaisin 9,5 W

10890
Tuotenro
8718696166093
Nyt voit laajentaa Huen ulkotiloihin! Säänkestävä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Tuar-pylväsvalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Tuar-pylväsvalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Määrittämällä Hue-sovelluksen kotona tai poissa-tilaan saat kaikki valot päälle tai voit antaa järjestelmän hoitaa automaattisesti kaiken paikkatietojen avulla. Näin voit määrittää valaistusaikataulut juuri itsellesi sopiviksi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue Tuar Outdoor -pylväsvalaisin 9,5 W
  • Korkeus 77 cm, halkaisija 15 cm.
  • Paino 1,86 kg
  • Materiaali: teräs
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.