Philips Hue

Turaco-ulkoseinävalaisin 9,5 W

6290
Tuotenro
8718696154465
Nyt voit laajentaa Huen ulkotiloihin! Säänkestävä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Turaco-ulkoseinävalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Turaco-ulkoseinävalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Määrittämällä Hue-sovelluksen kotona tai poissa-tilaan saat kaikki valot päälle tai voit antaa järjestelmän hoitaa automaattisesti kaiken paikkatietojen avulla. Näin voit määrittää valaistusaikataulut juuri itsellesi sopiviksi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue Turaco Outdoor -ulkoseinävalaisin 9,5 W
  • Korkeus 21,2 cm, pituus 11,8 cm, leveys 10,1 cm.
  • Paino 0,889 kg
  • Materiaali: alumiini
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.