ABYY

Turvaistuin 9–36 kg, Isofix

11990
Tuotenro
6438114411568
ABYY AB750A -turvaistuin on Isofix-kiinnityksellä varustettu turvaistuin, joka tarkoitettu 9–36 kg painavalle lapselle. Turvaistuimessa lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan.

Turvaistuimessa on viisipistevyö sekä turvallinen ja kätevä Isofix-kiinnitys, jolla turvaistuin kiinnitetään tukevasti suoraan auton istuimeen. Turvaistuimessa on sivutörmäyssuojat ja säädettävä niskatuki, jota on helppo säätää sopivalle korkeudelle lapsen koon mukaan.

Turvaistuimen materiaali on helposti puhdistettavaa polyesteriä. Väri: musta/harmaa.

Turvaistuin on ECE R44/04 -hyväksytty ryhmille 1, 2 ja 3 (9–36 kg).

Isofix

Isofix on standardoitu, turvallinen ja luotettava tapa kiinnittää lasten turvaistuimet ja turvakaukalot autoon. Isofix-kiinnityksellä tarkoitetaan turvaistuimessa olevia kiinnikkeitä, jotka kiinnitetään suoraan auton rungossa oleviin kiinnikkeisiin. Isofix-kiinnikkeet ovat yleensä takapenkillä ainakin kahdessa kohdassa. Autossa saattaa myös olla Isofix-valmius, jolloin kiinnikkeet voidaan jälkiasentaa autoon vaikka niitä ei olisi ennestään valmiina. Tarkista tarvittaessa autosi Isofix-valmius auton tiedoista.

Isofix-kiinnitys pitää turvaistuimen varmasti paikallaan. Turvaistuin on aina oikein asennettu, mikä parantaa lapsen turvallisuutta.