Kassa-myyjä Paraisten myymälään (osa-aikainen)

Maailman paras ostaja on hankkinut hyllyt täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan palveluhenkisiä kassa-myyjiä auttamaan asiakkaita ostoksissa. Kaipaamme Paraisten myymälään innokasta kassa-myyjää, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja. Työ on vuoden loppuun kestävä määräaikaisuus ja keskimääräinen työaika on 10 h viikossa tai sopimuksen mukaan. Työtunnit voidaan sopia joustavasti, joten tehtävä sopii myös esimerkiksi opiskelun oheen.

Tehtävänkuvaus

Kassa-myyjänä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaidemme myymäläkokemus on positiivinen. Työhösi kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu kassalla ja myymälässä, tuotteiden hyllytys sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä sekä myymälätilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Kassa-myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään myös erinomaista fyysistä kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Katso kassa-myyjän työstä Tokmannilla kertova video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=1-tOiTSiDB0.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu työskennellä asiakaspalvelutehtävässä.
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja.
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky, tartut oma-aloitteisesti toimeen ja viet asioita tehokkaasti loppuun asti.
  • Haluat tehdä työsi hyvin, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi sekä kiinnostunut myös sen kehittämisestä. 

Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus kaupan alaa ja myymälätyöskentelyä kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vaihtelevan työn nopeatempoisessa toimintaympäristössä
  • Mukavat työkaverit ja mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä
  • Kattavan perehdytyksen tehtävään
  • Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaisena sekä edetä urallasi
  • Vastuullisen työnantajan sekä ison konsernin henkilöstöedut

Hakuohje ja lisätiedot:

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun. Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa kassatyöskentelyä ilta- ja viikonloppuvuoroissa ja tehtävä sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. Myös muut vuorot ovat mahdollisia sopimuksen mukaan. Keskimääräinen viikkotyöaika on 10 tuntia tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään viimeistään 30.9. täyttämällä sähköinen hakulomake. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Kimmo Flinkman sähköpostitse kimmo.flinkman@tokmanni.fi.
19.9.2019 01:00