Pledge

Vahapois 475 ml vahanpoistoaine

489
10,29 €/L
Tuotenro
6414400049127
Pledge Vahapois poistaa vanhan vahan pois nopeasti ja helposti muovi- ja kivilattioilta. Soveltuu myös pinttyneiden muovilattioiden syväpuhdistukseen sekä parkettivahan poistoon. Pledge lattianpuhdistusaineet valmistetaan Vantaalla ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki. Pakkauskoko 475 ml.

Käyttöohje:
Käyttö muovi- ja kivilattialla:
- Sekoita 3-5 dl vahanpoistoainetta 8 litraan kädenlämpöistä vettä. Levitä liuos muutaman neliön alueelle kerrallaan. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja poista irronnut vaha harjalla tai hankaussienellä. Huuhtele lattia huolellisesti vahanpoiston jälkeen haalealla vedellä. Anna lattian kuivua hyvin ennen uuden vahan levittämistä.

HUOM! Linoleumlattialle tulee käyttää puolet laimeampaa liuosta ja sen saa antaa vaikuttaa mahdollisimman lyhyen aikaa. Varmista lattian värinkestävyys huomaamattomalle alueelle ennen vahanpoistoa. Ei sovellu luonnonkorkkilattioille.

Käyttö parketilla: - Sekoita pullollinen vahanpoistoainetta 8 litraan vettä. Kastele froteepyyhe nihkeäksi sangossa ja hankaa pieni alue kerrallaan. Lattiaa ei saa päästää kastumaan. Varo erityisesti saumoja. Huuhtele pyyhe välillä juoksevan puhtaan lämpöisen veden alla irtoavan vahan poistamiseksi ja kasta pyyhe vahanpoistonesteeseen uudestaan. Pyyhi lattia vahanpoiston jälkeen kostean nihkeällä liinalla, kunnes vahanpoistoaine on saatu pois lattiasta.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.