Dr Beckmann

Värin- ja Liankerääjäliina 20 kpl Mikrokuitu

559
0,28 €/KPL
Tuotenro
4008455393216
Dr Beckmann Värin- ja liankerääjäliinoilla estät helposti ja kätevästi värin ja lian leviämisen muihin vaatteisiin pyykinpesun aikana. Huoletonta pyykinpesua - ei värjäytymiä! Liinat suojaavat pyykkejä värjäytymiltä ja auttaa alkuperäisten värien palauttamisessa.

Liinat ovat erittäin imukykyisiä. Ne imevät itseensä erityisen kemiallisen koostumuksensa ansiosta pesuvedestä likahiukkaset, kalkkijäämät ja levinneet värit kuin magneetti. Verkkorakenteen avulla liinat kykenevät sitomaan itseensä enemmän likaa ja väriä kuin muut vastaavat liinat. Pesun jälkeen liina heitetään pois. Vähemmän lajittelua - vähemmän pesukertoja! Pakkauskoko 20 liinaa.

Ominaisuudet:
  • Värjäytymissuoja: Irronneet värit kerätään talteen pesunesteestä ja ne kiinnittyvät heti liinaan. Näin kaikki vaatteet on suojattu värjäytymiltä, myös valkoisia osia sisältävät tekstiilit.
  • Värien säilyminen: Ne estävät irronneiden värien asettumisen harmaana kerroksena tekstiilien värien päälle – värit säilyvät kauemmin hohtavina.
  • Erilaisten värien peseminen yhdessä: Mustat, tummat ja valkoiset voidaan pestä yhdessä ilman ongelmia. Pyykkejä tarvitsee lajitella vähemmän ja pyykinpesukone voidaan täyttää tehokkaammin, mikä säästää aikaa, energiaa ja vettä.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.