Garmin

Vivosmart HR+-aktiivisuusranneke, violetti

14795
Tuotenro
0753759149031
Garmin Vivosmart HR+ on monipuolinen, sykemittauksella ja GPS:llä varustettu aktiivisuusranneke. Se mittaa sykkeen ranteesta, joten erillistä sykevyötä ei tarvita. Sykkeenmittaus mahdollistaa myös tarkan kalorikulutuksen mittaamisen. GPS:n ansiosta (ja älypuhelinsovelluksen avulla) saat kulkemastasi reitistä tarkat tiedot, jotka voit hyödyntää vaikka seuraavan lenkkisi suunnittelussa.

Pelkkänä aktiivisuusmittarina käytettäessä Vivosmart HR+ laskee ottamasi askeleet ja portaissa kulkemasi kerrosvälit sekä laskee yhteen viikon aikana liikkumasi ajan. Se myös tarkkailee yöunesi laatua erotellen nukkumiseen käytetyn kokonaisajan, rauhallisesti nukutut tunnit sekä sen ajan, jolloin olen liikahdellut nukkuessasi.

Liikuntasuorituksiasi tarkkaillessaan –¬ GPS:ää ja sykemittausta hyödyntäessään – Vivosmart HR+ mittaa kulkemasi matkan ja nopeutesi sekä syketietosi ja kalorikulutuksesi. Mittarin Move IQ™ -liiketunnistin erottaa eri liikuntamuodot, kuten pyöräilyn ja juoksun. Sinun ei tarvitse valita rannekkeesta eri aktiviteettia edes siirtyessäsi kävelystä juoksuun tai päinvastoin.

Älypuhelinsovelluksen avulla voit tallentaa suorituksesi Garmin Connect -palveluun, jossa voit tutkia harjoitus- ja aktiivisuustietojasi yksityiskohtaisesti. Mittari myös hälyttää älypuhelimeesi tulleista viesteistä värinähälytyksellä, ja voit lukea viestit mittarista saman tien vain pyyhkäisemällä sen näyttöä.

Jos olet ollut tunnin liikkumatta, laite muistuttaa siitä värinähälytyksellä sekä näyttöön ilmestyvällä punaisella palkilla, joka kasvaa 15 minuutin välein. Passiivisuusmuistutuksen voit nollata kävelemällä muutaman minuutin ajan. Laite oppii tunnistamaan normaalin aktiivisuustasosi ja laskemaan sen mukaan sinulle sopivat liikkumistavoitteet, joita seuraamalla lisäät asteittain hyvinvointiasi.

Pienen näytön informaatio näkyy hyvin myös auringonpaisteessa. Laitteen litiumioniakun varaus kestää GPS-/sykemittauskäytössä n. 8 tuntia, pelkässä aktiivisuusmittarikäytössä n. 5 vuorokautta.
  • Näyttö: 160 x 68 pikseliä; koko 25,3 x 10,7 mm
  • Mittarin leveys 21 mm, paksuus 15 mm
  • Sensorit: GPS, Garmin Elevate -sykemittari, korkeusmittari, kiihtyvyysanturi
  • Aktiivisuus- ja syketietojen muisti: max. 7 aktiviteettia, 14 vrk
  • Vesitiivis (5 ATM)
  • Toiminnot: kello (ajan GPS-asetus ja kesäaika), ajastin, herätyskello, päivyri; sykemittaus, tavoitesykealueet hälytyksin; askel-, kerros-, kalori- ja matkalaskurit, passiivisuusmuistutus, aktiivisen ajan laskuri, yöunen seuranta; musiikin ja VIRB-kameran ohjaus, yhteenliitetyn puhelimen tai rannelaitteen etsintä,
  • Garmin Connect -älypuhelinsovellus (iPhone, Android, Windows)
  • Yhdistettävyys: Bluetooth Smart (puhelimelle), ANT+ (tietokoneelle)
  • Rannekkeen pituus 136–192 mm.