Garmin

Vivosport-aktiivisuusranneke, fuksia, koko: S/M

11900
Tuotenro
0753759180614
Tuotearviot:
40% of 100
Garmin Vivosport on rannesykemittauksella ja GPS:llä varustettu aktiivisuusranneke. Se arvioi keräämiensä syketietojen perusteella maksimaalisen hapenottokykysi ja ns. kuntoikäsi (fyysisen kunnon vastaavuus ikävuosiin). Ne ovat keskeisiä fyysisen kunnon ilmaisimia, joita säännöllinen harjoittelu voi parantaa. Vivosport seuraa myös sykevaihteluasi ja arvioi sen avulla stressitasosi Garmin Connect -sovelluksessa. Syketietoja hyödyntäen ranneke laskee myös energiankulutuksesi suorituksien aikana.

GPS:n avulla saat kävely- juoksu- ja pyörälenkeistäsi tarkat tiedot, joita voit tarkastella sovelluksessa karttojen kera ja hyödyntää vaikka seuraavan lenkin suunnittelussa.

Kaikenlaisille liikkujille ja hyvinvoinnistaan huolehtiville

Mittarin Move IQ -liiketunnistin erottaa eri liikuntamuodot, kuten pyöräilyn ja juoksun. Saliharjoittelua varten laitteessa on voima- ja kardio-ohjelmat sekä automaattinen toistojen laskeminen. Vesitiivis laite sopii myös uintiin.

Pelkkänä aktiivisuusmittarina käytettäessä Vivosport laskee ottamasi askeleet ja portaissa kulkemasi kerrosvälit sekä laskee yhteen päivän ”tehominuutit”. Se myös tarkkailee yöunesi laatua erotellen nukkumiseen käytetyn kokonaisajan, rauhallisesti nukutut tunnit sekä sen ajan, jolloin olen liikkunut nukkuessasi.

Jos olet ollut tunnin liikkumatta, laite muistuttaa siitä värinähälytyksellä sekä näyttöön ilmestyvällä punaisella palkilla, joka kasvaa 15 minuutin välein. Passiivisuusmuistutuksen voit nollata kävelemällä muutaman minuutin ajan. Laite oppii tunnistamaan normaalin aktiivisuustasosi ja laskemaan sen mukaan sinulle sopivat liikkumistavoitteet, joita seuraamalla lisäät asteittain hyvinvointiasi.

Paljon pienessä koossa

Älypuhelinsovelluksen avulla mittari hälyttää puhelimeesi tulleista viesteistä värinähälytyksellä, ja voit lukea viestit mittarista saman tien vain pyyhkäisemällä sen näyttöä. Myös säätiedot saat halutessasi rannekkeen näytölle. Lisäksi voit käyttää rannelaitetta soittolistojesi sekä Garmin VIRB -actionkameran etäohjaukseen.

Vivosport on monipuolisiin ominaisuuksiinsa nähden hämmästyttävän ohut ja kevyt. Koko ajan aktiivisena oleva Garmin Chroma Display -värinäyttö näkyy hyvin myös auringonpaisteessa. Akun varaus kestää GPS-/sykemittauskäytössä n. 8 tuntia, pelkässä aktiivisuusmittarikäytössä n. 7 vuorokautta.

 • Näyttö: 74 x 144 pikseliä; koko 9,7 x 19,3 mm
 • Mittarin leveys 21 mm, paksuus 10,9 mm
 • Sensorit: GPS, Garmin Elevate -sykemittari, barometrinen korkeusmittari, kiihtyvyysanturi
 • Muisti / historia: 7 ajoitettua suoritusta, 14 vrk:n aktiivisuustiedot
 • Vesitiivis
 • Toiminnot: kello (ajan GPS-asetus ja kesäaika), ajastin, herätyskello, sekuntikello; sykemittaus, tavoitesykealueet hälytyksin; askel-, kerros-, kalori- ja matkalaskurit, passiivisuusmuistutus, aktiivisen ajan laskuri, yöunen seuranta; musiikin ja VIRB-kameran ohjaus, yhteenliitetyn puhelimen tai rannelaitteen etsintä
 • Garmin Connect -älypuhelinsovellus (iPhone, Android, Windows)
 • Yhdistettävyys: Bluetooth Smart (puhelimelle), ANT+ (tietokoneelle)
 • Rannekkeen pituus 122−188 mm
 • Paino 24,1 g
 • 2 vuoden takuu.