Autopesu

Tervetuloa Tokmannin Autopesuun, Tampereen Lielahden ja Turun Länsikeskuksen Tokmannien naapurissa palvelevaan tehokkaaseen, nopeaan ja ympäri vuorokauden avoinna olevaan autopesulaan!

Tokmannin Autopesun tehokasta korkeapainesuihkutekniikkaa hyödyntävät autopesut on kehitetty erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin soveltuviksi.

Auton pesu sujuu kätevästi, sillä tarjolla on kolme kulloiseenkin vuodenaikaan suunniteltua harjatonta pesuvaihtoehtoa. Pesuista Premiumpesuun kuuluu mm. auton alustan pesu, laavavaahto ja rainlux-vaha.

Kaikki esipesuaineet ovat Joutsenmerkittyjä ja biologisesti hajoavia, eivätkä sisällä liuottimia. Harjattomassa pesussa käytettävät kemikaalit on hyväksytty Suomessa ympäristöviranomaisten ohjeistuksen mukaisesti (ÖKL 264-269).

Aina avoinna olevan Tokmannin Autopesun yksittäispesuja ja useamman pesun kokonaisuuksia voi ostaa autopesuloiden yhteydessä palvelevista Tokmannin myymälöistä. Yksittäispesuja myydään myös autopesulan omasta automaatista ennen sisäänajoa.

Auton peseminen on erittäin edullista:
Peruspesu 12 €
Vahapesu 16 €
Premiumpesu 19 €

Hintatiedot on päivitetty sivuille 26.11.2019. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tokmannin Autopesut löydät Tampereen Lielahden ja Turun Länsikeskuksen naapurissa osoitteissa Harjuntausta 14, 33400 Tampere ja Viilarinkatu 8, 20320 Turku.

Tervetuloa palvelevaan autopesulaan Tokmannille!

Tokmannin Autopesu

 

Tokmannin Autopesun autopesuohjelmat