Black Friday 2019

MUTTA MIKÄ KUMMA ON BLACK FRIDAY?

Black Friday 2019

MUTTA MIKÄ KUMMA ON BLACK FRIDAY?

Black Friday eli Musta perjantai on Thanksgivingin eli Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuosittain vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä. Nimitys Black Friday on lähtöisin Yhdysvaltojen Philadelphiasta ja 1950- ja 1960-luvulta, jolloin kiitospäivän jälkeen valtavat joukot autoja ja ihmisiä täyttivät kadut.

Black Fridayn historiasta sanotaan myös, että termi Black Friday levisi myöhempinä vuosina Philadelphiasta ympäri Yhdysvaltoja. Aikojen kuluessa Black Fridayn merkitys yhdistettiin kirjanpidossa tuttuihin väreihin. Alkuvuosi on saattanut olla kaupoille tappiollista eli näyttänyt kirjanpidollisesti punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin on tehty voittoa eli kirjanpidossa mustalla värillä merkittyä tulosta.

Black Friday Suomessa

Black Friday saa ihmiset liikkeelle joka puolella Suomessa, eikä syyttä. Halvat hinnat ja huippuhyvät tarjoukset tekevät Black Fridaysta vuoden suurimman ostopäivän niin Turussa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa kuin muuallakin. Ajankohta ennen joulua on erinomainen esimerkiksi joululahjojen ostamiseen – Tartu siis tilaisuuteen ja tee Black Friday -loistokaupat Tokmannilla!Tokmannin helppo Black Fridayn osto-opas

Tokmannin Black Friday -vinkkilista on erittäin yksinkertainen ja vain yksiosainen:
Vinkki numero 1: Parhaat tarjoukset löydät Tokmannilta, onhan Tokmanni fiksun ostamisen puolesta!Tilaa Tokmannin tarjouksia täynnä oleva uutiskirje

Etkö malta odottaa marraskuuhun? Tilaa Tokmannin uutiskirje ja voit voittaa 200 euron arvoisen lahjakortin verkkokauppaan! Lisäksi saat tietoosi Tokmannin timanttiset tarjoukset ensimmäisten joukossa joka viikko! Lue lisää arvonnan säännöistä täältä.