BLACK FRIDAY 2018

TOKMANNILLA BLACK FRIDAY KESTÄÄ KOKO VIIKON!

BLACK FRIDAY 2018

TOKMANNILLA BLACK FRIDAY KESTÄÄ KOKO VIIKON!

KUN TARJOUSTUOTE ON TIMANTTINEN JA SEN HINTA IHAN PIMEÄ, TAKANA ON TOKMANNI JA BLACK FRIDAY.

Starttaamme Tokmannin Black Friday’n täräyttämällä tarjouksia tatamiin jo maanantaina 19.11.2018. Tämä ei pääty tähän, vaan koko viikko aina maanantaista sunnuntaihin on täynnä vaihtuvia, säkkipimeitä Black Friday -hintoja sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Tulossa on tarjouksia esimerkiksi kodintekniikan, vapaa-ajan ja viihteen tuotteista, työkaluista ja muista kodin käyttötavaroista.


Perjantaina 23.11.2018 klo 00:00 Tokmannin Black Friday -tarjoukset vaihtuvat pimeätäkin pimeämmiksi, sillä verkkokauppamme täydentyy vielä ekstraerillä Black Friday -tarjouksia. Merkitse siis myös Black Friday’n pääpäivä eli perjantai kalenteriisi ja ole valmiina suuntaamaan verkkokauppaamme osoitteeseen www.tokmanni.fi.


Maanantaita odotellessasi osallistu Tokmannin Black Friday -arvontaan, jossa voit voittaa 300 euron arvoinen shoppailukoodi Tokmannin verkkokauppaan. Tarkemmat tiedot arvonnasta sekä osallistumisohjeet löydät oheisen linkin takaa.

MUTTA MIKÄ KUMMA ON BLACK FRIDAY?

Black Friday eli suomeksi Musta perjantai on Thanksgivingin eli Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuosittain vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä. Nimitys ”Black Friday” on lähtöisin Yhdysvaltojen Philadelphiasta ja 1950- tai 1960-luvulta, jolloin kiitospäivän jälkeen valtavat joukot autoja ja ihmisiä täyttivät kadut.

Sanotaan, että termi Black Friday levisi myöhempinä vuosina Philadelphiasta ympäri Yhdysvaltoja. Aikojen kuluessa Black Friday’n merkitys yhdistettiin kirjanpidossa tuttuihin väreihin: Alkuvuosi on saattanut olla kaupoille tappiollista eli näyttänyt kirjanpidollisesti punaista, mutta Black Friday’sta eteenpäin on tehty voittoa eli kirjanpidossa mustalla värillä merkittyä tulosta.

HALUATKO TIETÄÄ TOKMANNIN BLACK FRIDAY -TARJOUKSISTA ETUKÄTEEN?

Tokmannin uutiskirje tämän sivun oikeasta ja alakulmasta, niin kerromme sinulle Black Friday -tarjouksemme sähköpostitse sunnuntaina 18.11. Rekisteriselosteemme on luettavissa osoitteessa https://www.tokmanni.fi/rekisteriseloste.