Maksutavat

 

Verkkokauppaostoksia voit maksaa

  • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.
  • Visa Electronilla
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa
  • Tokmanni-laskulla / -tilillä (Resurs Bank) joko kerralla tai erämaksuna. Lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiin.


Korttimaksuna tilaamisen yhteydessä

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Korttimaksuissa valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen.

Maksatpa tilauksesi Visalla, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.


Verkkomaksuna omassa verkkopankissasi

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Tokmannin verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna,
siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Tokmannin verkkokauppaan.


Resurs Bank Lasku

Maksaessasi Resurs Bank laskulla asioit turvallisesti ja helposti ja maksat vasta toimituksen jälkeen.

-Saat tuotteen aina ennen maksua
-Korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30–60 päivää*
-Aina 14 päivän peruutusoikeus etämyyntilain mukaisesti
-Mahdollisuus osamaksuun

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Ostotilanteessa tehdään luottokysely ja saat ilmoituksen päätöksestä nopeasti sähköisesti. Laskusi lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kun tuote postitetaan. Laskulla tehdyssä ostoksessa täytyy toimitusosoitteen olla Väestörekisterin mukainen osoite.

Resurs Bank Osamaksu

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa.  Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Saat ensimmäisen laskusi postitse tehdystä ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

-Saat tuotteen kotiin aina ennen kuin maksat
-Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
-Voit milloin tahansa maksaa koko loppuvelan pois

Ostotilanteessa tehdään luottokysely. Kun maksutavaksi valitaan osamaksu, on toimitusosoitteen oltava Väestörekisterin mukainen osoite.


Tokmanni-tili

Kun teet hankintasi 24.11.-24.12.2017 Tokmanni-tililtä, saat laskun vasta helmikuussa 2018. Tokmanni-tili on helppo ja joustava tapa maksaa ostoksesi. Voit avata tilin helposti paikan päällä myymälässä tai verkkokauppatilausten yhteydessä.Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty Tili on heti käyttövalmis. Tili on myös vuosimaksuton. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa. 

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Tilillä tehdyssä ostoksessa täytyy toimitusosoitteen olla Väestörekisterin mukainen osoite. Lisätietoja Tokmanni-tilistä löydät Tokmanni-tili.


Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

 

 

Tilaa Tokmannin tarjouskirje!

Tilaa tästä Tokmannin yrityskirje

Piilota tämä jatkossa