Maksutavat

Tokmannin verkkokaupassa voit maksaa usealla eri maksutavalla.

Verkkokauppaostoksia voit maksaa:

 • Korttimaksuna Visa, Visa Debit, MasterCard, Debit MasterCard ja Visa Electron -korteilla
 • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa
 • Mobiilimaksuna Pivolla, Masterpassilla ja MobilePaylla
 • Joustolla, Collector laskulla tai osamaksulla, Resurs Bank Laskulla ja Resurs Bank Osamaksulla
 • Tokmanni-laskulla / -tilillä (Resurs Bank) joko kerralla tai erämaksuna. Lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiin.

 

Korttimaksuna tilaamisen yhteydessä

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden. Korttimaksuissa valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen.

Maksatpa tilauksesi Visalla, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

 

Verkkomaksuna omassa verkkopankissasi

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Tokmannin verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Tokmannin verkkokauppaan.

 

Mobiilimaksuna

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: www.pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot.

MobilePayn maksuehdot löytyvät MobilePayn sivuilta, www.mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx.

Masterpassin maksuehdot löytyvät Masterpassin sivuilta, www.masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf.

 

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa? Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

 

Collector kuluttajalasku ja -osamaksu

Collector kuluttajalasku ja -osamaksu on tarkoitettu yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa maksimissaan 5 000 euron kertaostoksiin. Laskulla on automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti . Laskutuslisä on 2,95 euroa ja laskun voi muuttaa osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika on korkeintaan 36 kuukautta.

Collector yrityslasku

Collector yrityslasku on tarkoitettu yrityksille Suomessa maksimissaan 5 000 euron kertaostoksiin. Laskulla on automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää ja laskutuslisä on 4,95 euroa. Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi. Ostaja on vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.

Lisätietoja osoitteessa www.collector.fi.

 

Resurs Bank Lasku

Maksaessasi Resurs Bank laskulla asioit turvallisesti ja helposti ja maksat vasta toimituksen jälkeen.

 • Saat tuotteen aina ennen maksua
 • Korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30–60 päivää*
 • Aina 14 päivän peruutusoikeus etämyyntilain mukaisesti
 • Mahdollisuus osamaksuun

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Ostotilanteessa tehdään luottokysely ja saat ilmoituksen päätöksestä nopeasti sähköisesti. Laskusi lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kun tuote postitetaan. Laskulla tehdyssä ostoksessa täytyy toimitusosoitteen olla Väestörekisterin mukainen osoite.

 

Resurs Bank Osamaksu

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Saat ensimmäisen laskusi postitse tehdystä ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

 • Saat tuotteen kotiin aina ennen kuin maksat
 • Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
 • Voit milloin tahansa maksaa koko loppuvelan pois
 • Ostotilanteessa tehdään luottokysely. Kun maksutavaksi valitaan osamaksu, on toimitusosoitteen oltava Väestörekisterin mukainen osoite.

 

Tokmanni-tili

Tokmanni-tili on helppo ja joustava tapa maksaa ostoksesi. Voit avata tilin helposti paikan päällä myymälässä tai verkkokauppatilausten yhteydessä. Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tili on myös vuosimaksuton. Saat aina 30–60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tilillä tehdyssä ostoksessa täytyy toimitusosoitteen olla Väestörekisterin mukainen osoite. Lisätietoja Tokmanni-tilistä löydät täältä: Tokmanni-tili ja sähköinen rahoituslaskelma

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.