Maksutavat


Verkkokauppaostoksia voit maksaa

  • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla.
  • Visa Electronilla
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa
  • Laskulla joko kerralla tai erämaksuna. Lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiin.


Korttimaksuna tilaamisen yhteydessä

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Korttimaksuissa valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen Luottokunnan palvelun sivulle.

Maksatpa tilauksesi Visalla, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.


Verkkomaksuna omassa verkkopankissasi

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Tokmannin verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna,
siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Tokmannin verkkokauppaan.


Laskulla 

Laskulla tilatessasi voit maksaa ostoksesi joko kerralla tai pienemmissä erissä.

Suomessa asuvat täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteita laskulle ja maksaa laskun joko kerralla tai erämaksuna pienemmissä erissä. Lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiin paketin saapumisen jälkeen. Laskuasiakkailla on 14 päivää maksuaikaa. Maksun eräpäivä on merkitty laskuun.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Tilaa Tokmannin tarjouskirje!

Piilota tämä jatkossa